Maisfutebol: «Στον Ολυμπιακό ως το 2025 ο Κάρλος Καρβαλιάλ»

Maisfutebol: «Στον Ολυμπιακό ως το 2025 ο Κάρλος Καρβαλιάλ»

Οι Πορτογάλοι θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό και τον Κάρλος Καρβαλιάλ, με το «maisfutebol» να γράφει ότι ο συμπατριώτης τους έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες για συμβόλαιο μέχρι το 2025 και είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί το deal.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο του Ολυμπιακού, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στο παρελθόν είχε εργαστεί στη χώρα μας ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης το 2008, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Θέλτα.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη αλλαγή του Μπαρτζώκα στη Euroleague που δεν κατάλαβε κανείς… (pic)

Στην ισπανική ομάδα εργάστηκε από τον Νοέμβριο του 2022 ως τον περασμένο Ιούνιο, έχοντας ρεκόρ 10-8-11 σε 29 αγώνες.

Μεταξύ άλλων έχει προπονήσει επίσης τις Αλ Ουάχντα, Μπράγκα, Ρίο Αβέ, Σουόνσι, Σέφιλντ, Μπασακσεχίρ, Μπεσίκτας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μαρίτιμο.

«Ανακοινώνεται και ο Αλβες»

Παράλληλα, όπως αναφέρουν στο εξωτερικό, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να αναλάβει πόστο τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Άλβες ως τεχνικός ή ως αθλητικός διευθυντής.

Ο Πορτογάλος υπήρξε ποδοσφαιριστής και αγωνίστηκε κυρίως στην πατρίδα του, ενώ όταν κρέμασε τα παπούτσια του εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στην Εστορίλ: Από το 2018 έως το 2023. Ουσιαστικά ανέλαβε την ομάδα όταν υποβιβάστηκε και μέσα σε τρεις σεζόν την ανέβασε κατηγορία.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ