A Bola: «Καρβαλιάλ, Πάουλο Σόουζα και… Φαν Νίστελροϊ στη λίστα του Ολυμπιακού»

A Bola: «Καρβαλιάλ, Πάουλο Σόουζα και… Φαν Νίστελροϊ στη λίστα του Ολυμπιακού»

Τι γράφει η πορτογαλική ιστοσελίδα για το ενδεχόμενο αλλαγής στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον Βόλο για το παιχνίδι (16:30) με την τοπική ομάδα για τη Super League, αλλά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία γράφουν για το ενδεχόμενο αλλαγής στην τεχνική ηγεσία της πειραϊκής ομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «A Bola», οι Κάρλος Καρβαλιάλ, Πάουλο Σόουζα και Ρουντ Φαν Νίστελροϊ είναι στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί – Μαρτίνεθ. «Καρβαλιάλ και Πάουλο Σόουζα στη λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο του Ολυμπιακού», αναφέρει χαρακτηριστικά η πορτογαλική ιστοσελίδα.

Διαβάστε επίσης: Μπακς – Χοκς 132-121: Ο καλύτερος φετινός Γιάννης συνεχίζει να οδηγεί το Μιλγουόκι

Kαι προσθέτει: «Για την ώρα το πόστο ανήκει στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά η ήττα από την Φράιμπουργκ (5-0) στο Europa League, έχει αφήσει τον Ισπανό τεχνικό με το μεγάλο ρίσκο του να αποχωρήσει. Το παιχνίδι της Κυριακής στον Βόλο μπορεί να αποδειχθεί ένα σημαντικό κεφάλαιο.

Για την ώρα όμως η ελληνική ομάδα ήδη αναζητά και μελετά εναλλακτικές, ενώ μαζί με τις περιπτώσεις του Κάρλος Καρβαλιάλ και του Πάουλο Σόουζα υπάρχει μια σκέψη και για τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ», καταλήγει το δημοσίευμα της «A Bola».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ