Που θα φτάσει το ρεζιλίκι τους: Κανονικό γκολ στην Τούμπα, οφσάιντ στον Βόλο (vids)

Που θα φτάσει το ρεζιλίκι τους: Κανονικό γκολ στην Τούμπα, οφσάιντ στον Βόλο (vids)

Ιδια ακριβώς φάση. Στην Τούμπα το γκολ του Κουλιεράκη μέτρησε, στο Πανθεσσαλικό το αντίστοιχο του Μασούρα ακυρώθηκε για οφσάιντ…

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν χθες το απόγευμα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τον διαιτητή Τάσο Παπαπέτρου και τον VARίστα, Στάθη Γκορτσίλα να κάνουν τα πάντα για να μην κερδίσει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Μία από τις φάσεις που αδίκησαν κατάφορα τον Ολυμπιακό οι Παπαπέτρου και Γκορτσίλας είναι αυτή του 60ου λεπτού, όταν ο Γιώργος Μασούρας σκόραρε για το 3-2, αλλά μετά την εξέταση της φάσης στο VAR το γκολ του Ελληνα μεσοεπιθετικού ακυρώθηκε για οφσάιντ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη αλήθεια των αριθμών: Ο Ολυμπιακός από τις πιο… clutch ομάδες της Euroleague (pic)

Μια φάση που ήταν απόλυτο λογικό προκάλεσε την οργή των παικτών και του πάγκου του Ολυμπιακού, αφού πρόκειται για ένα πεντακάθαρο γκολ.

Μια φάση «καρμπόν» με αυτή στο αντίστοιχο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 3-0. Σε εκείνο το ματς διαιτητής ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος και VAR ο Βαγγέλης Μανούχος. Η φάση που είναι ίδια με αυτή του Γιώργου Μασούρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι αυτή του 1-0.

Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Γουίλιαμ Εκόνγκ έκανε ξεκάθαρο σκριν πριν ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης συναντηθεί με την μπάλα. Ο σκρίνερ είναι σε θέση οφσάιντ. Ο Βαγγέλης Μανούχος, που ήταν στο VAR, κάλεσε τον Σιδηρόπουλο για να δει τη φάση στο on field review, αλλά ο Ροδίτης διαιτητής δεν άλλαξε απόφαση και μέτρησε κανονικά το γκολ.

To γκολ του Κουλιεράκη μέτρησε. Το γκολ του Γιώργου Μασούρα στο χθεσινό παιχνίδι ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Ελ Κααμπί. Παρότι πρόκειται για την ίδια ακριβώς φάση, στο ΠΑΟΚ – Βόλος το γκολ του νεαρού σέντερ μπακ μέτρησε κανονικά, ενώ το αντίστοιχο του Μασούρα ακυρώθηκε. Δύο μέτρα και δύο σταθμά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ