Η λίστα της Μπάρτσα στα χέρια του Ολυμπιακού

Η λίστα της Μπάρτσα στα χέρια του Ολυμπιακού

Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να ποντάρουν στις καλές σχέσεις που έχουν με τους μπλαουγκράνα και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, για την απόκτηση παικτών που αποχωρούν από την ομάδα της Βαρκελώνης. Η περίπτωση του Ντάγκλας για το δεξί άκρο της άμυνας και οι επιλογές των Καρντόνα, Μουνίρ, και Σαμπέρ.

Ο μεταγραφικός μηχανισμός του Ολυμπιακού εργάζεται σε φουλ ρυθμό με μοναδικό στόχο την υλοποίηση του σχεδιασμού των ερυθρόλευκων, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι πειραιώτες κινούνται δυναμικά έχοντας τα «ραντάρ» στραμμένα προς κάθε κατεύθυνση και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει αυτή την περίοδο πολλούς λόγους να κοιτάζει στην Βαρκελώνη.

Η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε καταστρώνουν τα πλάνα για τη νέα σεζόν. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα της Καταλωνίας και ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του την λίστα με ονόματα που παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο μεγάλο λιμάνι ποντάρουν πολλά στις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν οι ερυθρόλευκοι με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και με την διοίκηση των μπλαουγκράνα. Είναι λοιπόν δεδομένο πως ο Ολυμπιακός εξετάζει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις περιπτώσεις ορισμένων παικτών που θ’ αποχωρήσουν από την Μπάρτσα και θα συνεχίσουν σε άλλες ομάδες την καριέρα τους.

Πρόκειται βέβαια για δύσκολες υποθέσεις καθώς όταν ένας παίκτης αποχωρεί από την ομάδα της Βαρκελώνης, οι προτάσεις που έχει είναι πολλές. Στον Ολυμπιακό όμως έχουν την δυνατότητα να ποντάρουν στις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν με Βαλβέρδε και διοίκηση των μπλαουγκράνα.

Ο Ντάγκλας για το δεξί άκρο της άμυνας

Μια από τις περιπτώσεις που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι ο δεξιός αμυντικός,. Ντάγκλας ο οποίος αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Μπενφίκα. Η Μπαρτσελόνα είχε παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό στους Λουζιτανούς με την μορφή δανεισμού και ο παίκτης θα επιστρέψει στην Μπάρτσα. Ωστόσο είναι σίγουρο ότι ο λατινοαμερικάνος αμυντικός θα πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν στο μεταγραφικό τους πλάνο την απόκτηση δεξιού μπακ και όταν υπάρχει το όνομα του Ντάγκλας, τότε είναι σίγουρο πως ο Ολυμπιακός δεν θα «προσπεράσει» χωρίς να ασχοληθεί με τον παίκτη. Επαναλαμβάνουμε πως ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους Καταλανούς κι αυτό σημαίνει πολλά.

Ο 28χρονος δεξιός μπακ είχε πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα πριν από τέσσερα χρόνια και θεωρείται βέβαιο πως θα παραχωρηθεί από τους μπλαουγκράνα. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Οι επιλογές Μουνίρ, Καρντόνα και Σαμπέρ

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως το όνομα του Ντάγκλας δεν είναι το μοναδικό που έχουν στα υπόψιν οι ερυθρόλευκοι. Παίκτες όπως ο Μουνίρ, ο οποίος έπαιξε δανεικός στην Αλαβές την σεζόν που ολοκληρώθηκε αλλά και ο Σέρχι Σανμπέρ που ήταν στην Λας Πάλμας, είναι στα υπόψιν των πειραιωτών.

Μια πολύ καλή επιλογή είναι επίσης ο νεαρός επιθετικός Μαρκ Καρντόνα και το σίγουρο είναι πως οι πειραιώτες παρακολουθούν από πολύ κοντά τις εξελίξεις με τους παίκτες που προαναφέραμε. Ο Ολυμπιακός εξετάζει τις συγκεκριμένες επιλογές και είναι ξεκάθαρο ότι στο μεγάλο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ