Ο νέος Ολυμπιακός και οι μεταγραφές που έρχονται…

Ο νέος Ολυμπιακός και οι μεταγραφές που έρχονται…

Ο Πέδρο Άλβες έδειξε την επόμενη μέρα επιβεβαιώνοντας πως ο Ολυμπιακός είναι γερά στις αγορές για μεταγραφές και ο Κάρλος Καρβαλιάλ το επικύρωσε με το «αλλαγές… χθες».

Ήταν κοινό μυστικό και δεδομένο βάσει των αναγκών που έχουν προκύψει πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Μετά τις παρουσιάσεις των Πέδρο Άλβες και Κάρλος Καρβαλιάλ είναι πλέον και επίσημο καθώς τόσο ο νέος αθλητικός διευθυντής όσο και ο νέος προπονητής μίλησαν ξεκάθαρα για αλλαγές αλλά και για μεταγραφές.

Με τον Ολυμπιακό να χρειάζεται (και λόγω των τραυματισμών) ενίσχυση τόσο στην άμυνα όσο στη μεσαία γραμμή αλλά και στην επίθεση από την στιγμή μάλιστα που είναι τραυματίας ο Γιόβετιτς ενώ ο Ελ Κααμπί θα φύγει τον Ιανουάριο για το Κόπα Άφρικα.

Διαβάστε επίσης: Ντιμπί Κεϊτά: Το «διαμάντι» του Ολυμπιακού έτοιμο να… λάμψει (pics, vids)

«Βρισκόμαστε στην αγορά και εξετάζουμε τις επιλογές μας, αξιολογούμε τις καταστάσεις και έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας για να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές. Εμπιστεύομαι απόλυτα τον κ. Κορδόν και τον κ. Ναβάρο, γνωριζόμαστε από παλιά, από την Μπράγκα. Γνωρίζω τον τρόπο της δουλειάς τους. Μπορεί ο κ. Κορδόν να μην είναι καθημερινά μαζί μας, αλλά θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και θέλουμε να αξιοποιήσουμε την πολυετή εμπειρία του.

Θα συνεχίσουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία με έναν ειλικρινή τρόπο. Φυσικά και πρέπει κάτι να αλλάξουμε, γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Με απόλυτη εμπιστοσύνη στις προτάσεις του κ. Ναβάρο, θα αναζητήσουμε παίκτες για την ενίσχυση της ομάδας μας. Πιστεύω στην οργάνωση και τη διαδικασία, να βρούμε τους παίκτες που χρειάζονται και να ενσωματωθούν όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα στην ομάδα», ήταν τα λόγια του Πέδρο Άλβες στην παρουσίαση του που έδειξε την επόμενη μέρα.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ από την πλευρά του δεν μπήκε σε λεπτομέρειες όμως η ατάκα του « το μόνο που θα πω είναι οι αλλαγές να γίνουν… χθες , οι αλλαγές πρέπει να γίνονται σύντομα» τα λέει όλα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ