Σελίν : «Ο Χατσερίντι είναι… σκυλί στο γήπεδο»

Σελίν : «Ο Χατσερίντι είναι… σκυλί στο γήπεδο»

Ο Γεβγέν Σελίν του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είχε παίξει αρκετά χρόνια μαζί με τον Χατσερίντι, μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τον νέο παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ο Γεβγέν Σελίν του Αστέρα Τρίπολης, υπήρξε συμπαίκτης του Χατσερίντι για τέσσερα χρόνια στην Ντιναμό Κιέβου, αλλά έπαιξαν μαζί και στην Εθνική Ουκρανίας.

Ο διεθνής Ουκρανός στόπερ της ομάδας της Αρκαδίας μίλησε στον «Arena FM 89,4» για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον αμυντικό πολύ υψηλής ποιότητας, ενώ αποκάλυψε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του τον παρότρυνε να έρθει στην Τούμπα.

Τι παίκτης είναι ο Χατσερίντι; «Είναι ο καλύτερος αμυντικός. Έπαιζε στην Ντιναμό Κιέβου πολλά χρόνια και στην Εθνική Ουκρανίας, αποτελεί μία εξαιρετική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».

Ο Σελίν τόνισε ότι ήταν και συμπαίκτες: «Ναι ήμασταν. Έπαιζα πριν από πέντε χρόνια συμπαίκτης με τον Χατσερίντι (σ.σ. από το 2013 μέχρι το 2017) στην Ντιναμό Κιέβου και στην Εθνική ομάδα. Αυτό το παιδί είναι πολύ δυνατό, έχει πολύ καλές τοποθετήσεις, είναι… σκυλί στο γήπεδο».

Μπορεί να είναι ο καλύτερος στόπερ του ελληνικού πρωταθλήματος; «Χρειάζεται ένα διάστημα προσαρμογής το καλοκαίρι στην προετοιμασία. Σε 2-3 μήνες θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό και πιστεύω ότι μπορεί να είναι ο καλύτερος αμυντικός του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι πολύ υψηλή ποιότητα παίκτη, όπως ο Τσινγκρίνσκι. Αυτοί οι δύο είναι θα είναι οι καλύτεροι στόπερ στην Ελλάδα».

Ποιος είναι καλύτερος; «Λόγω εμπειρίας ο Τσινγκρίνσκι πιστεύω ότι είναι καλύτερος. Έπαιξε στην Μπαρτσελόνα στην Σαχτάρ, αλλά και ο Χατσερίντι είναι πολύ καλός παίκτης».

Θα βοηθήσει ο Χατσερίντι τον ΠΑΟΚ και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια; «Είναι μεγάλη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Θα βοηθήσει 100% τον ΠΑΟΚ και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα ανεβάσει την ποιότητά του».

Ο Σελίν δεν έκρυψε ότι μίλησε μαζί του τον τελευταίο καιρό: «Ναι, μου τηλεφώνησε πριν από ένα μήνα και με ρώτησε πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ. Του απάντησα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με ιστορία και μία πολύ καλή επιλογή για την καριέρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ