Αυτοί είναι οι συνεργάτες του Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό

Αυτοί είναι οι συνεργάτες του Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό

Δείτε ποιοι είναι οι πέντε συνεργάτες του Κάρλος Καρβαλιάλ που προστέθηκαν στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί με κάθε επισημότητα τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν νωρίτερα σήμερα (5/12) και να παρουσιάζουν τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος έπιασε ήδη δουλειά πραγματοποιώντας και την πρώτη του προπόνηση.

Ο έμπειρος προπονητής, όπως είναι λογικό, έχει φέρει μαζί του και πέντε συνεργάτες οι οποίοι έδωσαν το παρών στην παρουσίαση και θα προστεθούν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Πειραιά. Η πεντάδα αυτή αποτελείται από δύο βοηθούς προπονητές, έναν προπονητή φυσικής κατάστασης, έναν προπονητή τερματοφυλάκων και έναν αναλυτή, αμφότεροι Πορτογάλοι.

Ο Ζοάο Μάριο αποτελεί το… δεξί χέρι του Καρβαλιάλ, όντας στο πλευρό του από την εποχή που ήταν στη Σετουμπάλ, το 2007. Έκτοτε έχει δουλέψει μαζί του σε Αστέρα Τρίπολης, Μαρίτιμο, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μπασακσεχίρ, Σέφιλντ, Σουόνσι, Ρίο Άβε, Μπράγκα, Αλ Γουάχντα και Θέλτα.

Δεύτερος βοηθός θα είναι ο Σέρτζιο Φερέιρα με τον οποίο έχουν συνεργαστεί σε Μπράγκα και Θέλτα. Προπονητής φυσικής κατάστασης είναι ο Ζοάο Μεϊρέλες, με τον οποίο δούλεψαν σε Μπράγκα, Αλ Γουάχντα και Θέλτα. Τον ρόλο του αναλυτή βίντεο θα έχει ο Τιάγκο Πιρές που ήταν μαζί επίσης σε Μπράγκα, Αλ Γουάχντα και Θέλτα. Τέλος, προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Πέδρο Μιράντα.

Την ομάδα του Καρβαλιάλ συμπληρώνουν, αφού παραμένουν, και οι Χρήστος Μουρίκης (προπονητής φυσικής κατάστασης), Κωνσταντίνος Λιούγκος (Γυμναστής Αποκατάστασης), Γιάννης Βογιατζάκης (Αναλυτής), Ιωσήφ Λουκάς (Αναλυτής).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ