ΟΦΗ: Αυτοί είναι τα δύο φαβορί για τον πάγκο των Κρητικών

ΟΦΗ: Αυτοί είναι τα δύο φαβορί για τον πάγκο των Κρητικών

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Βάλντας Νταμπράουσκας και όπως είναι λογικό οι Κρητικοί έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση ώστε να βρεθεί ο διάδοχος του Λιθουανού προπονητή

Ο ΟΦΗ θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή και θα κάνει προσπάθειες έτσι ώστε να βρει τον διάδοχο του Βάλντας Νταμπράουσκας έως το Σαββατοκύριακο. Ήδη η διοίκηση της ομάδας έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις.

Την Τρίτη δημοσιεύματα από την Κροατία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των Κρητικών για τον 46χρονο προπονητή Γκόραν Τόμιτς, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από τη χώρα μας σαν ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Κροάτης τεχνικός έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του, όπως η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, η Ίστρια και η Ριέκα, ενώ έχει δουλέψει και στο πρωτάθλημα της Κίνας. Τελευταία του ομάδα ήταν η Αλ Νασρ του Ντουμπάι.

Διαβάστε επίσης: Λέικερς – Σανς 106-103: Η παρέα του Τζέιμς έκλεισε θέση για το Λας Βέγκας

Άλλη μια περίπτωση που εξετάζεται από τους Κρητικούς, είναι ο γνώριμός μας Κρις Κόουλμαν, που μέχρι πρόσφατα ήταν προπονητής του Ατρομήτου. Ο Ουαλός προπονητής έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, ενώ στα θετικά είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ θα καταλήξει στον διάδοχο του Νταμπράουσκας τις επόμενες μέρες, με την ομάδα του Ηρακλείου να έχει περισσότερο χρόνο σε περίπτωση που τελικά η 14η αγωνιστική της Super League αναβληθεί, λόγω της αποχής των διαιτητών το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ