Πετράκης: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήρθαμε στο γήπεδο»

Πετράκης: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήρθαμε στο γήπεδο»

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε μετά την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την Athens Kallithea για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε μετά την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την Athens Kallithea και την ανατροπή που πέτυχε η ομάδα του.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στο τραγικό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του κόντρα στην Athens Kallithea, αλλά και στην αντίδραση που έβγαλε στην συνέχεια ο Παναιτωλικός παίρνοντας τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: «Κρέμασε» τον Παναθηναϊκό ο Σλούκας, έχασε και απο την… μισή Εφές (71-68)

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Την προηγούμενη Κυριακή είπα ότι να μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα είναι μία δύσκολη διαδικασία. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν ήρθαμε στο γήπεδο.

Ο αντίπαλος είχε 8 τελικές εμείς μία. Στην έδρα μας. Δεν πήραμε μία μονομαχία. Δεν είναι αυτή η ομάδα που έχουμε στο μυαλό μας, ούτε αυτή της προηγούμενης Κυριακής. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε νοοτροπία και με βάση το πώς έπαιζε ο αντίπαλος μεταφέραμε γρήγορες μπάλες. Τα παιδιά που μπήκαν βοήθησαν πολύ.

Είναι πολύ σημαντικό ότι βγάλαμε χαρακτήρα και νοοτροπία. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια κι εγώ μαθαίνω πολλά πράγματα και σε ατομικό επίπεδο για κάθε παίκτη και για το πώς θα είμαστε λιγότερο εφησυχασμένοι. Δεν υπάρχει εύκολο».

Για τον Νίκο Καρέλη: «Τον ξέρω από μικρό παιδί, με τον πατέρα μου ήμασταν συμπαίκτες στον Εργοτέλη. Είναι θέμα χρόνου να βρει τα πατήματά του. Θα τον φέρουμε βήμα-βήμα εκεί που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ