Τρελό σενάριο για Βαλμπουενά και ομάδα από τη Βόρεια Μακεδονία!

Τρελό σενάριο για Βαλμπουενά και ομάδα από τη Βόρεια Μακεδονία!

Ομάδα από την Βόρειο Μακεδονία έχει βάλει στο στόχαστρό της τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα από την Σερβία.

Η Γκόστιβαρ, ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας, θέλει να αποκτήσει να αποκτήσει τον γνώριμο στο ελληνικό κοινό, Ματιέ Βαλμπουενά. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας, meridiansport, η ομάδα από την γειτονική χώρα θέλει να επενδύσει στο ποδόσφαιρο και στην προσπάθειά της αυτή θέλει να εντάξει παίκτες με λαμπρή καριέρα που θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα προσελκύσουν τον κόσμο στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Μπέου: «Υποψιαζόμαστε παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα στο ΠΑΟΚ-Βόλος»

Ο Τούρκος ιδιοκτήτης της Γκόστιβαρ, Ενές Ούστι, έχει επενδύσει περίπου πέντε εκατ. ευρώ στην Γκόστιβαρ τα τελευταία δυο χρόνια και έχει φέρει στο ρόστερ της αρκετούς παίκτες, μεταξύ των οποίων και τον πρώην ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε, Άλπερ Ποτούκ.

Ο Ούστι, θεωρεί ότι ο Βαλμπουενά έχει όλο το πακέτο και βλέπει στο πρόσωπο του Γάλλου μεσοεπιθετικού τον επόμενο αγωνιστικό ηγέτη της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο 39χρονος άσος, το καλοκαίρι αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ