Μόνο Αραούχο και Γιόνσον αμφίβολοι για τον «τελικό» της ΑΕΚ με τον Άγιαξ

Μόνο Αραούχο και Γιόνσον αμφίβολοι για τον «τελικό» της ΑΕΚ με τον Άγιαξ

Σέρχιο Αραούχο και Γενς Γιόνσον είναι τα δύο ερωτηματικά για τον Ματίας Αλμέιδα ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ.

Δράση δεν θα έχουμε στη Super League αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω της αποχής των διαιτητών και όπως είναι λογικό η ΑΕΚ έχει στραφεί απόλυτα στο μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ένα ματς στο οποίο αν η Ένωση δεν χάσει θα τερματίσει τρίτη και θα συνεχίσει στο Conference League.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πλέον στη διάθεσή του τους Λιβάι Γκαρσία και Κώστα Γαλανόπουλο που έχουν επανέλθει πλήρως, όπως και τον Αλεξάντερ Κάλενς που δεν είναι βέβαια στην ευρωπαϊκή λίστα. Εκτός δεδομένα από το ματς με τον Άγιαξ θα είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς και υπάρχουν δύο ερωτηματικά για Σέρχιο Αραούχο και Γενς Γιόνσον.

Διαβάστε επίσης: Η «εντολή» του Πέδρο Αλβες στους παίκτες και η πρώτη του «μεταγραφή» στον Ολυμπιακό

Και οι δύο δίνουν μάχη για να προλάβουν να είναι διαθέσιμοι και όλα θα κριθούν στις αρχές της εβδομάδας. Αν μέχρι Δευτέρα-Τρίτη δεν έχουν καταφέρει να προπονηθούν κανονικά, τότε δεν θα υπολογίζονται για το παιχνίδι. Η παρουσία τους είναι πολύ σημαντική, έστω και για τον πάγκο, ώστε ο Αλμέιδα να μπορεί να διαχειριστεί ακόμη καλύτερα το ματς. Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή η ομάδα θα προπονηθεί στις 10:00.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ