Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ

Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ

Σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ βρίσκονται ο Βέρνμπλουμ και ο Πούκι, ενώ ο Δικέφαλος θα κινηθεί για τον Ζίβκοβιτς εφόσον αδειάσει θέση στους τερματοφύλακες.

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει άλλες τρεις μεταγραφές πέρα από αυτή του Ευγένιου Χατσερίδη, με την προϋπόθεση ότι δε θα φύγει κανένας από το υπάρχον ρόστερ. Αν υπάρξει πώληση, τότε θα υπάρξουν και επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις.

Σε πρώτο πλάνο για τον Δικέφαλο βρίσκονται ο Πόντους Βέρνμπλουμ και ο Τέεμου Πούκι. Ο Σουηδός χαφ και ο Φινλανδός επιθετικός είναι οι πρώτες επιλογές για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, αλλά καθώς δεν είναι εύκολες περιπτώσεις, υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Αν δεν προχωρήσουν οι προχωρημένες επαφές με Βέρνμπλουμ και Πούκι θα στραφούν οι ασπρόμαυροι και σε άλλες λύσεις, αλλά προς το παρόν δεν έχουν μπει σε ουσιαστικές συζητήσεις με κάποιους άλλους.

Είναι φανερό όμως ότι ο ΠΑΟΚ πηγαίνει για να κάνει λίγες και ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις, γι’ αυτό και οι λίστες με τους παίκτες που εξετάζει είναι πιο μικρές από άλλα χρόνια.

Και μέσα σ’ αυτές τις λίστες δεν υπάρχουν παίκτες που έπαιζαν σε ανταγωνιστικές ομάδες καθώς στον Δικέφαλο θεωρούν ότι η ήδη υπάρχουσα ομάδα μας είναι καλύτερη όλων των υπολοίπων στην Ελλάδα.

Ανοιχτό μένει και το θέμα απόκτησης ενός τερματοφύλακα. Αυτό θα γίνει αν υπάρξει αλλαγή στους πορτιέρο και φύγει κάποιος από αυτούς που έχουν συμβόλαιο. Τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για τον Ζίβκοβιτς. Οι πληροφορίες πάντως για τον Σέρβο τερματοφύλακα αναφέρουν ότι είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Τούμπας, μόλις του ανάψει το πράσινο φως ο ΠΑΟΚ.

Τέλος το θέμα του ενδιαφέροντος της Αλάνιασπορ για τον Τζάλμα Κάμπος είναι υπαρκτό, αλλά έως τώρα δεν γίνει καμία επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ