Μάριν στον Ερυθρό Αστέρα θέλει ο Μιλόγεβιτς

Μάριν στον Ερυθρό Αστέρα θέλει ο Μιλόγεβιτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σερβία, ο Ερυθρός Αστέρας αποτελεί την απόκτηση του Μάρκο Μάριν διακαώς. Υπάρχει και πρόταση από την Κίνα για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, όπως υποστηρίζουν οι Σέρβοι, ωστόσο εκείνος προτιμά να συνεχίσει στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο Μάρκο Μάριν είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Ερυθρού Αστέρα για το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportskacentrala». O 29χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, αρέσει πολύ στον τεχνικό της ομάδας Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Οι Σέρβοι επιθυμούν τον δανεισμό του πρώην διεθνούς Γερμανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους ερυθρόλευκους. Πάντως όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός προτιμά να τον πουλήσει, γλιτώνοντας και το 1,2 εκατομμύρια ευρώ που του δίνει ετησίως. Από την πλευρά της η ομάδα του Βελιγραδίου δεν σκοπεύει να ξεπεράσει τις 800.000 ευρώ το χρόνο.

Επίσης το εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι για τον Μάριν υπάρχει πρόταση από την Κίνα, ωστόσο ο Μάριν προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ