Ο «άδειος φάκελος» του Γκουστάβο Σκάρπα

Ο «άδειος φάκελος» του Γκουστάβο Σκάρπα

Ο Γκουστάβο Σκάρπα, ο νέος τραυματισμός, το ενδιαφέρον από τη Βραζιλία και η προσφορά στον Ολυμπιακό

Ο Γκουστάβο Σκάρπα μπορεί να ήρθε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού για να ανεβάσει επίπεδο τη μεσοεπιθετική γραμμή των Πειραιωτών, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί να προσφέρει τα αναμενόμενα στο λιμάνι.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε συνολικά 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Πειραιωτών και δεν έχει κάποιο γκολ και ασίστ, ενώ τραυματίστηκε ξανά και όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του στη δράση πάει για το 2024 πλέον.

Την ίδια ώρα τα δημοσιεύματα και η μεταγραφολογία γύρω από τον Σκάρπα δίνουν και παίρνουν, με τον Βραζιλιάνο να έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό όνομα στην πατρίδα του και να απασχολεί αρκετές ομάδες από τη χώρα του καφέ. Συγκεκριμένα, πριν από μερικές εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει ότι η Ατλέτικο Μινέιρο τον ήθελε πολύ και είχε καταθέσει πρόταση κοντά στα 5 εκατ. ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για να τον κάνει δικό της, όμως η αγγλική ομάδα είχε πει «όχι».

Έκτοτε, ο Σκάρπα δεν έχει παίξει ιδιαίτερα, ενώ το πρωτάθλημα στη Βραζιλία ολοκληρώθηκε και πλέον οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν. Ο Σκάρπα λοιπόν έχει περίοπτη θέση σε αρκετές λίστες στο Brazileirao και φαίνεται να έχει ξεκινήσει νέος κύκλος ενδιαφέροντος και επαφών για τον παίκτη σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Αγγλία.

Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει πολλά πράγματα από τον Σκάρπα μέχρι στιγμής στη σεζόν, αλλά και με δεδομένο ότι ψάχνει θέση και για δανεικούς, τα πάντα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Βραζιλιάνου. Υπενθυμίζεται ότι η αρνητική απάντηση στην Ατλέτικο Μινέιρο, ήταν και επιθυμία του ίδιου να μείνει στον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως ο Σκάρπα εκτός των άλλων πιάνει και θέση ξένου στο ρόστερ του Ολυμπιακού, με ότι αυτό συνεπάγεται, με τους Πειραιώτες να έχουν ήδη αρκετούς. Τις επόμενες μέρες θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα σχετικά με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος το μόνο σίγουρο είναι ότι απασχολεί πολύ τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ και αρκετές ομάδες της πατρίδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ