ΑΕΚ : Προτάθηκε ο Μπονί

ΑΕΚ : Προτάθηκε ο Μπονί

Ο Γουίλφριντ Μπονί φαίνεται πως έχει προταθεί στην ΑΕΚ, καθώς αποχωρεί από τη Σουόνσι που υποβιβάστηκε στην Championship.

Οι προτάσεις παικτών δεν έχουν τελειωμό στην ΑΕΚ και ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι της ομάδας είναι αυτό του Γουίλφριντ Μπονί. Η Ένωση εξετάζει περιπτώσεις παικτών για την κορυφή της επίθεσης ενόψει της νέας σεζόν που τη βρίσκει πρωταθλήτρια και στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο 29χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού ανήκει στη Σουόνδι από το 2017 και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «κύκνους» ως το καλοκαίρι του 2019. Ωστόσο, ο Ιβοριανός φορ δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραμείνει στην ομάδα του, καθώς υποβιβάστηκε στην Championship, με τον παίκτη να αναζητάει τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο έμπειρος επιθετικός είχε πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι από την Σουόνσι το 2015 έναντι 25 εκατομμυρίων λιρών, έχοντας 26 γκολ σε 54 ματς με τους Ουαλούς στην Premier League. Εκεί, ο Μπονί μέτρησε 36 συμμετοχές με 6 γκολ και τη σεζόν 2016-17 δόθηκε δανεικός στην Στόουκ Σίτι με την οποία σημείωσε 2 γκολ σε 10 ματς.

Ο προπονητής των Πολιτών, Πεπ Γκουαρντιόλα δεν τον υπολόγιζε στη Σίτι και έτσι ο Μπονί επέστρεψε πέρυσι στη Σουόνσι έναντι του ποσού των 13 εκατ. ευρώ και στα 20 ματς που αγωνίστηκε σκόραρε 4 γκολ. Ακόμη, ο Μπονί είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού από το 2010 μετρώντας 15 γκολ σε 52 αναμετρήσεις. Μάλιστα το ένα από αυτά τα γκολ το είχε πετύχει κόντρα στην Εθνική μας ομάδα στο Μουντιάλ του 2014 που είχε διεξαχθεί στη Βραζιλία.

Δείτε παρακάτω βίντεο με τις ικανότητες του Γουίλφριντ Μπονί:

https://youtu.be/b7B2fD2ShSQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ