Ντέμης: «Φοβάμαι, όπως όλοι, να αφήσω το παιδί μου να πάει μόνο στο γήπεδο»

Ντέμης: «Φοβάμαι, όπως όλοι, να αφήσω το παιδί μου να πάει μόνο στο γήπεδο»

Η ανάρτηση του Ντέμη Νικολαϊδη με αφορμή την ερώτηση που δέχθηκε για το εάν θα άφηνε το παιδί του να πάει μόνο του στο γήπεδο.

Στην ερώτηση για το εάν θα άφηνε το παιδί του να πάει μόνο του στο γήπεδο κλήθηκε να απαντήσει ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Διαβάστε επίσης: Καζάνι που βράζει ο Παναθηναϊκός: Τέρμα το απυρόβλητο σε Γιοβάνοβιτς- Σκληρή κριτική σε Αλαφούζο – Χαμός στα social media

«Μπορεί να το άφηνα. Δεν θα ήθελα, αλλά δύσκολα λες όχι. Στα ευρωπαϊκά γήπεδα πιο εύκολα θα το έκανα, στην Ελλάδα όχι. Φοβάμαι, όπως όλοι νομίζω», αναφέρει ο μεγάλος άσος της ΑΕΚ και συνεχίζει:
«Υπάρχει άγχος και φόβος για το τι θα συμβεί. Δεν χρειάζεται να μπλέξει το ίδιο το παιδί, αλλά είναι επικίνδυνα τα πράγματα στα ελληνικά γήπεδα, πράγμα το οποίο είναι λυπηρό», αναφέρει ο Ντέμης Νικολαϊδης επισημαίνοντας με τον τρόπο αυτό το μέγα ζήτημα της ασφάλειας στα ελληνικά γήπεδα.

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Ντέμη Νικολαΐδη:

«Μπορεί να το άφηνα. Δεν θα ήθελα, αλλά δύσκολα λες όχι. Στα ευρωπαϊκά γήπεδα πιο εύκολα θα το έκανα, στην Ελλάδα όχι.

Φοβάμαι, όπως όλοι νομίζω. Υπάρχει άγχος και φόβος για το τι θα συμβεί. Δεν χρειάζεται να μπλέξει το ίδιο το παιδί, αλλά είναι επικίνδυνα τα πράγματα στα ελληνικά γήπεδα, πράγμα το οποίο είναι λυπηρό.

Δεν έχει ασχοληθεί κανείς και άμα το δούμε συνολικά, έχεις ένα κράτος το οποίο δεν ασχολείται με τη ασφάλεια των παιδιών μας. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, πρέπει κανονικά να πηγαίνουν μόνα τους τα παιδιά στα 16 τους στα γήπεδα, λογικό είναι.

Εκτός από όλα τα άλλα θέματα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, είναι και αυτό πολύ σημαντικό. Δεν αισθανόμαστε πολύ άνετα σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, ακόμα και στο μπάσκετ. Δεν μας αφήνει η Ελλάδα πολλά χρόνια τώρα να πηγαίνει μια παρέα 15-16-17 χρονών στα γήπεδα, να επιστρέφει και να είναι ασφαλής»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ