Άρης : Στη λίστα και ο Αρναΐθ (vid)

Άρης : Στη λίστα και ο Αρναΐθ (vid)

O Ερέρα εξετάζει και την περίπτωση του 23χρονου μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα, που συμπεριλαμβάνεται στην λίστα που πρότεινε ο Βαλβέρδε.

Ο Χοσέ Μανουέλ Αρναΐθ Ντίαθ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας των ποδοσφαιριστών που εξετάζει ο Πάκο Ερέρα από την Μπαρτσελόνα. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έκανε πέρσι ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με την πρώτη ομάδα των Καταλανών, σημειώνοντας τρία γκολ σε πέντε παιχνίδια, όμως στη συνέχεια τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα και έχασε πολύτιμο έδαφος.

Ο ποδοσφαιριστής διακρίνεται για την ταχύτητα και την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση, ενώ μπορεί να αγωνιστεί στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Ερέρα τον γνωρίζει πολύ καλά, καθώς είχε συνεργαστεί μαζί του την περίοδο 2016-17 στην Βαγιαδολίδ, όπου αγωνιζόταν ο ποδοσφαιριστής, με την μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα. Στην περίπτωση που τελικά ο Ισπανός τεχνικός ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Αρναΐθ, αυτή θα γίνει με την μορφή δανεισμού, καθώς το κασέ του ξεπερνάει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=dDn0589NrtA

https://www.youtube.com/watch?v=AlDG62fxUIA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ