Αλέσιο Τσέρτσι : Στο τραπέζι όλων των μεγάλων! (pic, vids)

Αλέσιο Τσέρτσι : Στο τραπέζι όλων των μεγάλων! (pic, vids)

Ο 31χρονος πρώην διεθνής Ιταλός επιθετικός κυκλοφορεί ελεύθερος και έχει προταθεί σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ.

Σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του είναι ο Ιταλός επιθετικός Αλέσιο Τσέρτσι μετά τον υποβιβασμό της Βερόνα στην δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Το συμβόλαιο του έμπειρου Ιταλού στράικερ με την Βερόνα ολοκληρώθηκε και ο Τσέρτσι μελετά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό που σίγουρα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο Ιταλός επιθετικός έχει προταθεί σε τρεις μεγάλες ελληνικές ομάδες, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του Τσέρτσι έχει τεθεί στα υπόψιν Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Όπως προαναφέραμε ο 31χρονος επιθετικός είναι ελεύθερος από την Βερόνα και αυτό σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.

Ο Τσέρτσι έκανε μια «γεμάτη» σεζόν καθώς αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Ιταλός επιθετικός δεν είχε και τις απαιτούμενες βοήθειες ώστε να καταφέρει η Βερόνα ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία.

Ο Τσέρτσι έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες στην καριέρα του, όπως η Μίλαν, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ρόμα και σίγουρα η εμπειρία του από μεγάλα πρωταθλήματα είναι μεγάλη. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως πρόκειται για παίκτη που έχει ακουστεί και προηγούμενα καλοκαίρια για ελληνικές ομάδες.

https://www.dailymotion.com/video/x6juvi3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ