Προς παραμονή ο Πλατέλλας

Προς παραμονή ο Πλατέλλας

Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις του Άρη με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι επαφές του Άρη με τον Βαγγέλη Πλατέλλα για την ανανέωση του συμβολαίου του θα έχουν, όπως φαίνεται, θετική εξέλιξη, μετά και την τελευταία  επικοινωνία  που είχαν οι δυο πλευρές.

Η επόμενη συνάντηση των κίτρινων με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό θα πραγματοποιηθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και τότε αναμένεται να κλείσει οριστικά η συμφωνία και να επισημοποιηθεί  η συνέχιση της συνεργασίας τους, με  αυξημένες οικονομικά απολαβές.

Αντίθετα, στην περίπτωση του Ούγκο Σόουζα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, καθώς  οι διοικούντες την ΠΑΕ θεωρούν υπερβολικό το ποσό (αύξηση 100%)  που ζητάει  ο Πορτογάλος για να παραμείνει.

Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες με νέα συνάντηση, που θα έχουν οι άνθρωποι του Άρη με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να φανεί αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το κλίμα και να βρεθεί η χρυσή τομή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ