Άρης: Διαρκείας και εργασίες σε Βικελίδης και Ρύσιο μέσα στην εβδομάδα

Άρης: Διαρκείας και εργασίες σε Βικελίδης και Ρύσιο μέσα στην εβδομάδα

Αναμόρφωση στο γήπεδο και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στον Άρη τις τελευταίες μέρες σε μια σειρά θεμάτων πέρα από το αγωνιστικό.

Μέσα στην εβδομάδα θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας, για τα οποία το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας είναι αυξημένο. Όπως διαμηνύουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ, μια σεβαστή μερίδα οπαδών, που τα προηγούμενα χρόνια απείχαν από το γήπεδο, επικοινώνησαν τηλεφωνικά προκειμένου να κάνουν από τώρα κράτηση και να πάρουν πληροφορίες. Οι προεγγραφές για τις σουίτες, που θα αποκτήσουν νέα όψη με ανακαίνιση, έχουν ξεκινήσει και είναι ήδη αρκετές.

Οι βελτιωτικές εργασίες στο Κλεάνθης Βικελίδης αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι την Τρίτη (05/06) σε πρώτη φάση με το ξήλωμα του χλοοτάπητα και έπειτα την εγκατάσταση νέου.

Εντυπωσιακές είναι και οι αλλαγές που θα γίνουν στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο του Ν. Ρυσίου, όπου οι κίτρινοι προπονούνται. Το ριζικό λίφτινγκ περιλαμβάνει βελτίωση των αποδυτηρίων, καινούριο χώρο για το γυμναστήριο, που θα εξοπλιστεί με επιπλέον μηχανήματα, καθώς και τη δημιουργία εστιατορίου και δωματίου αναψυχής για τους ποδοσφαιριστές, για χρήση πριν και αφότου τελειώσουν την προπόνησή τους.

Όλες τις εργασίες θα εκτελέσει η εταιρία Pantzartzidis Group, που πρόσφατα ανέλαβε την τοποθέτηση των τουρνικέ στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ