«Εμφύλιος»: Ο Παναθηναϊκός «κράζει» τον Μπρινιόλι!

«Εμφύλιος»: Ο Παναθηναϊκός «κράζει» τον Μπρινιόλι!

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου, η επίσημη ΠΑΕ… βγάζει στη σέντρα τον Μπρινιόλι για τα γκολ στο Περιστέρι! – Απέναντι στην «εμμονή» του Γιοβάνοβιτς για τον Μπρινιόλι που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος

«Καταρρέει» σαν χάρτινος πύργος ο Παναθηναϊκός! Το… αφήγημα της σπουδαίας ομάδας που έχει έως τώρα στο πρωτάθλημα ως μεγαλύτερη του επιτυχία το… διπλό στα χαρτιά με τον Χουανκάρ στο Καραϊσκάκη και έχει ξεχάσει από πότε έκανε ένα καλό ματς και μια σπουδαία νίκη.

Ο Παναθηναϊκός που ξεγυμνώθηκε μετά από την Μακάμπι Χάιφα και από τον Ατρόμητο με την τραγική εικόνα και τα δύο πέναλτι που όμως δεν έφτασαν για να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Αλαφούζος έχει… έτοιμο τον Γιοβάνοβιτς την ώρα που έχει χαθεί η μπάλα στην πράσινη ΠΑΕ καθώς όπως μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά «κράζει» τους ίδιους τους παίκτες της! Στο 3-1 ο Μπρινιόλι κάνει και δεν κάνει έξοδο στο τετ α τετ και το σχόλιο της ΠΑΕ στα σόσιαλ τον… δίνει στον κόσμο κανονικότατα! Λες και έφταιγε μόνο αυτός που βγήκε ένας παίκτης του Ατρομήτου μόνος απέναντί του.

Ο Μπρινιόλι που και πάλι έκανε μεγάλα λάθη όπως στο 1-1 αλλά εμφανίζεται από τον επίσημο ΠΑΟ αλλά και από τα φιλικά προς αυτόν ΜΜΕ ως το πρόβλημα, λες και όλα τα άλλα πάνε καλά. Με τον Γιοβάνοβιτς να έχει χάσει την μπάλα και τον Αλαφούζο να βλέπει τον ΠΑΟ να καταρρέει έχοντας και ο ίδιος τεράστιες ευθύνες! Με τον επίσημο ΠΑΟ να κράζει τον Μπρινιόλι που στηρίζει ο Γιοβάνοβιτς και να έχει στην γωνία τον Σέρβο. Μια ωραία ατμόσφαιρα ένα πράγμα.

Και όλα αυτά ενώ ο Μπρινιόλι δεν έχει ανανεώσει με τους πράσινους που μετά από τόσα χρόνια που παίζει με τα πράσινα με επιτυχία και σπουδαίες εμφανίσεις περνάει μια περίοδο δύσκολη με λάθη. Αλλά φαίνεται πως αυτά στον ΠΑΟ του Αλαφούζου δεν συγχωρούνται…

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ