Η βαθμολογία της Superleague μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ και την ήττα του Παναθηναϊκού (pic)

Η βαθμολογία της Superleague μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ και την ήττα του Παναθηναϊκού (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά και τα αποψινά (17/12) αποτελέσματα.

Η Superleague επέστρεψε και πάλι, με το δεύτερο… πιάτο της 14ης αγωνιστικής να «σερβίρεται» και να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις σε Θεσσαλονίκη, Τρίπολη, Λαμία και Περιστέρι.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε κόντρα στην Ελσίνκι, και επιβλήθηκε εκτός έδρας του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 4-1. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Δικέφαλος του βορρά ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή με 32 πόντους και θα περιμένει το αυριανό ματς της ΑΕΚ. Από την άλλη, οι Αρκάδες έμειναν στην 6η θέση με τους 17 βαθμούς.

Στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός έκανε μια κακή εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 3-2. Έτσι οι Πράσινοι έπεσαν από την πρώτη θέση έχοντας πλέον 31 πόντους, ενώ το σύνολο του Σάσα Ίλιτς ανέβηκε στην 9η θέση και τους 15 πόντους.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ο Άρης έδωσε μεγάλη μάχη με τον ΟΦΗ και κατάφερε εν τέλει να φύγει με τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με σκορ 1-0. Οι Θεσσαλονικείς κρατούν έτσι γερά την 5η θέση με 23 πόντους, ενώ οι Κρητικοί παρέμειναν στους 15 βαθμούς και την 8η θέση.

Τέλος, ο Βόλος πέρασε από την έδρα της Λαμία, αφού νίκησε με σκορ 2-1. Οι Θεσσαλοί ανέβηκαν στους 14 πόντους και είναι πια στην 10η θέση, με την ομάδα της Φθιώτιδας να μένει στους 16 βαθμούς και την 7η θέση.

Δείτε τη βαθμολογία:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα 4-2
Άρης-ΟΦΗ 1-0
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-4
Λαμία-Βόλος 1-2
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 3-2

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής (18/12):

17:00 Παναιτωλικός-ΑΕΚ
18:00 Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ