Ο Μπιανκόν και το πλάνο του Καρβαλιάλ – Πώς σκέφτεται να παίξει κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο Μπιανκόν και το πλάνο του Καρβαλιάλ – Πώς σκέφτεται να παίξει κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ και το πλάνο για το διπλό κόντρα στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία - Ο Μπιανκόν και η ενδεκάδα που θα παρατάξει εκτός απροόπτου ο Πορτογάλος

Ο Ολυμπιακός μετά την εύκολη νίκη επί της Μπάτσκα Τόπολα στο Καραϊσκάκη με 5-2 έχει στρέψει την προσοχή του στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν κι άλλο στην κορυφή και να εκμεταλλευτούν την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο το βράδυ της Κυριακής. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ γνωρίζει τη σημασία του παιχνιδιού με την ομάδα από τις Σέρρες, ενώ έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους Πειραιώτες για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με παρόμοιο σχηματισμό με αυτόν κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα, μόνο που τη θέση του τιμωρημένου Παναγιώτη Ρέτσου θα πάρει όπως όλα δείχνουν ο Ζουλιάν Μπιανκόν στο κέντρο της άμυνας. Παράλληλα, «παίζονται» ακόμη δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα, με τους Μπιέλ και Αλεξανδρόπουλο να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα για το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες επιλογές του Καρβαλιάλ, δεν θα προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές. Ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Ροντινέι, Μπιανκόν, Ντόι και Ορτέγκα. Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο του Μαντί Καμαρά με τον Σαντιάγκο Έσε δεν πρόκειται να χαλάσει, ενώ φαβορί για την τριάδα πίσω από τον Ελ Κααμπί είναι οι Μασούρας, Φορτούνης και Ποντένσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πεπ Μπιέλ είναι υποψήφιος για την ενδεκάδα και να πάρει τη θέση είτε του Μασούρα είτε του Ποντένσε, ενώ κάποιες πιθανότητες να ξεκινήσει έχει και ο Αλεξανδρόπουλος. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση θα διαφοροποιηθεί κάπως ο σχηματισμός του Ολυμπιακού, αφού δεν φαίνεται πιθανό να πάρει τη θέση ενός εκ των Καμαρά ή Έσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ