ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το 2023 βρίσκει τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλία. Δύσκολη αποστολή για τους «πρασίνους», που φιλοξενούνται από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (19:00).

 

Κάτι παραπάνω από κρίσιμο και το σημερινό ματς για τον Παναθηναϊκό, που προέρχεται από ανώμαλη προσγείωση στο Περιστέρι. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχασε τα αυγά και τα πασχάλια κόντρα στον Ατρόμητο και αναζητά αντίδραση στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο. Μονάχα το τρίποντο ψάχνουν οι «πράσινοι», προκειμένου να μη χάσουν έδαφος στη μάχη της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα. Μετά και την ήττα στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός έπεσε από την πρώτη θέση και βρίσκεται πίσω από τον ΠΑΟΚ, έχοντας για παρέα τόσο την ΑΕΚ, όσο και τον Ολυμπιακό. Αρκετά τα προβλήματα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού. Ο Σέρβο τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χουάνκαρ, Βαγιαννίδη, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον. Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Βόλο βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.

 

Πάμε και στον Βόλο, που προέρχεται από μεγάλο διπλό στο ΔΑΚ. Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, με το κοντέρ να καταγράφει, πλέον, δύο τρίποντα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος. Ανεβαίνουν σιγά-σιγά οι γηπεδούχοι και μετά από 14 αναμετρήσεις βρίσκονται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 πόντους. Όσον αφορά στα αγωνιστικά ζητήματα της σημερινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ο Άνχελ Λόπεθ πορεύεται δίχως τους Λούνα, Μπαριέντος, Σιαμπάνη και Παπαδόπουλο. Η αποστολή των γηπεδούχων για τη μάχη με τους «πρασίνους»: Κόστιτς, Καλαμπούκας, Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Καραγιάννης, Μεταξάς, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τάχατος, Μπερτόγλιο, Κόμπα, Ενγκίν, Κορνέ, Γκαρσία, Μωραΐτης, Ντέλετιτς, Κίτσος, Μύγας.

 

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ