«Ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Παλαβεσίνο της Ρίβερ Πλέιτ» (vids)

«Ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Παλαβεσίνο της Ρίβερ Πλέιτ» (vids)

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 27χρονο επιθετικό χαφ της Ρίβερ Πλέιτ, Αγκουστίν Παλαβεσίνο.

Την περίπτωση του Αγκουστίν Παλαβεσίνο φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, οι Αργεντινοί τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικό χαφ της Ρίβερ Πλέιτ. Οι άλλες δύο είναι η μεξικάνικη Σάντος Λαγκούνα και η Σαν Λορέντσο.

Ο Αγκουστίν Παλαβεσίνο έχει συμβόλαιο με την Ρίβερ Πλέιτ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2025, αλλά το όνομά του βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της αργεντίνικης ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση της χρονιάς από τον Μπαρτζώκα: Το «χοροπηδηχτό» και οι… μπουνιές στον αέρα (vid)

Ο Παλαβεσίνο παίζει κυρίως πίσω από τον επιθετικό, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και ως κεντρικό χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πλατένσε και το 2019 πήγε στην Κολομβία για την Ντεπορτίβο Καλί, πριν επιστρέψει το 2021 στην Αργεντινή για την Ρίβερ Πλέιτ έναντι 1.4 εκατ. ευρώ.

Συνολικά με τη φανέλα της αργεντίνικης ομάδας έχει 128 εμφανίσεις, με απολογισμό 13 γκολ και 12 ασίστ, ενώ σε αυτό το διάστημα έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 2.7 εκατ. ευρώ, ενώ η μετοχή του το 2022 είχε φτάσει ακόμα και τα 6 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παλαβεσίνο έχει ισπανικό διαβατήριο.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ