Παπαδόπουλος: «Μπορούσαμε και κάτι καλύτερο με τον Άρη, στη Λαμία είμαστε οικογένεια»

Παπαδόπουλος: «Μπορούσαμε και κάτι καλύτερο με τον Άρη, στη Λαμία είμαστε οικογένεια»

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε για την εμφάνιση της Λαμίας απέναντι στον Άρη.

Η Λαμία κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη, με την ομάδα της Φθιώτιδας να συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση και το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως ίσως το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου ίσως άξιζε και κάτι παραπάνω, ενώ επισήμανε ότι όλοι είναι οικογένεια.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του, που γύρισε δύο φορές το αποτέλεσμα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δείχνει πόσο καλή ομάδα και πόσο μεγάλη οικογένεια είμαστε. Ο ένας είναι για τον άλλον και βρισκόμαστε κάθε στιγμή μαζί για να ξεπερνάμε τα προβλήματα. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα.

Πιστεύαμε στο αποτέλεσμα, ήρθαμε προετοιμασμένοι για το ματς. Σίγουρα είχαμε αγώνα πριν δύο μέρες η επιβάρυνση ήταν μεγάλη, αλλά δεν το παρατήσαμε, στα 90 λεπτά ήμασταν εκεί και πιστεύω πως είναι πολύ δίκαιο το αποτέλεσμα.

Πιστεύω πως θα μπορούσαμε και κάτι καλύτερο αν ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Κρατάμε την προσπάθεια των παιδιών, μπήκαν δύο νέοι ποδοσφαιριστές και μας έδωσαν λύσεις. Οπως σας είπα είμαστε οικογένεια και θα συνεχίσουμε να είμαστε, όσο και αν δυσαρεστεί κάποιους αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ