ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-0: «Άσφαιρος» ο ΠΑΣ στο ντεμπούτο του Γρηγορίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-0: «Άσφαιρος» ο ΠΑΣ στο ντεμπούτο του Γρηγορίου

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός έμειναν «άσφαιροι» στους Ζωσιμάδες και παρέμειναν σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη οι Ηπειρώτες στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στο πάγκο τους

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και καλύτερος από τον Παναιτωλικό δε μπόρεσε να σκοράρει και να πάρει μια σημαντική νίκη, στη μάχη που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πρώτος βαθμός για τους Ηπειρώτες με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο τους, που παραμένουν στη τελευταία θέση. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς ήττα για τους Αγρινιώτες, οι οποίοι βρίσκονται στη 12η θέση με 11βαθμούς.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ήταν πιο κινητικός στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και δημιούργησε δύο καλές στιγμές με τους Τζίμα (13′) και Μπάλαν (21′), με τον Στέφανο Καπίνο να αντιδρά αποτελεσματικά και να κρατά το μηδέν για την εστία του. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και απείλησαν για πρώτη φορά στο 33ο λεπτό, όταν ο Μπρούνο Ντουάρτε έπιασε τη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Σόρια έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΕ Βόλος: «Έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπερνάρ»

Οι Ηπειρώτες μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος, όμως η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν αυτή που απείλησε πρώτη. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Ντουάρτε, σούταρε μέσα από τη περιοχή, η μπάλα κόντραρε όμως ο Κλέιμαν έδιωξε εντυπωσιακά. Οχτώ λεπτά αργότερα, ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με τον Μπάλαν, όμως το γκολ ακυρώθηκε επειδή ο Παμλίδης ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης. Στο 82′ ο Χάρης Μαυρίας, είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, δύο λεπτά αφού είχε παρατηρηθεί για πρώτη φορά με κίτρινη κάρτα. Στο 91ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έχασαν τη τελευταία μεγάλη ευκαιρία τους. Ο Ροσέρο πλάσαρε ανενόχλητος μέσα από τη περιοχή, ο Καπίνο όμως κράτησε όρθιο των Παναιτωλικό, και χάρισε ένα βαθμό στην ομάδα του.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης (76’ Κιάκος), Καραχάλιος, Τζίνο (90’ Ριένστρα), Τζίμας (64΄Λεό), Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν (76΄Κόντε)
Στον πάγκο: Αθανασίου, Λώλης, Λιάσος, Μπακαδήμας, Πανάγου

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Μπρ. Ντουάρτε, Μλάντεν (70’ Σενγκέλια), Λιάβας, Τορεχόν, Χουάνπι (90’ Τσιγγάρας), Μπαλντασάρα (74’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε (70’ Μαυρίας), Πέδρο (74’ Καρέλης)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ