Ο ΠΑΟΚ συζητάει με τον Τόμας Ζορν για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

Ο ΠΑΟΚ συζητάει με τον Τόμας Ζορν για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει καταλήξει στον επόμενο αθλητικό διευθυντή της ομάδας, καθώς έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Γερμανό Τόμας Ζορν

Ο ΠΑΟΚ θέλει να προχωρήσει στην ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος και μέσα στο επόμενο διάστημα ενδέχεται να προχωρήσει σε σημαντικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η οικογένεια Σαββίδη έχει ξεκινήσει συνομιλίες με τον Γερμανό Τόμας Ζορν, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή ο οποίος θα έχει διευρυμένες αρμοδιότητες, σε ρόλο συντονιστή του ποδοσφαιρικού τμήματος και διοικητικής υποστήριξης.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-0: «Άσφαιρος» ο ΠΑΣ στο ντεμπούτο του Γρηγορίου

Ο 37χρονος Γερμανός, που έχει γεννηθεί στην Ρωσία, έχει αρκετή εμπειρία από αντίστοιχες θέσεις καθώς έχει δουλέψει σε ρωσικές ομάδες σε αντίστοιχα πόστα. Ο Ζορν εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στην Λοκομοτίβ Μόσχας την περίοδο 2019-2020, ενώ τον επόμενο χρόνο ανέλαβε το ίδιο πόστο στην Σπαρτάκ, από την αποχώρησε τον Οκτώβρη του 2022.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη. Να θυμίσουμε ότι μετά την απόλυση του Ζοσέ Μπότο το καλοκαίρι ο Δικέφαλος του Βορρά δεν προχώρησε στην αντικατάστασή του, με τις μεταγραφικές αποφάσεις να παίρνονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το τμήμα σκάουτινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ