Ντεσπόντοφ: «Xαρούμενος για τη νίκη, δεν χαλαρώσαμε στο ημίχρονο»

Ντεσπόντοφ: «Xαρούμενος για τη νίκη, δεν χαλαρώσαμε στο ημίχρονο»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μίλησε μετά την ευρεία νίκη της ομάδας του επί της Κηφισιάς και τόνισε ότι η επικράτηση αυτή είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς

Ο Κίριλ Ντεσπότοφ ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στην ευρεία νίκη του Δικεφάλου με 6-0 επί της Κηφισιάς στη Καισαριανή, με τον Βούλγαρο μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση να έχει 1 γκολ και 3 ασίστ.

Ο 27χρονος άσος μίλησε στη κάμερα της Cosmote tv μετά την νίκη αυτή και στάθηκε στην καλή ομαδική λειτουργία των ασπρόμαυρων, ενώ στάθηκε και στις φωνές που Ραζβάν Λουτσέσκου όταν κάνει λάθη μέσα στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Καρβαλιάλ: «Είμαι πολύ χαρούμενος από την προσπάθεια αλλά όχι από το αποτέλεσμα»

Όσα δήλωσε ο Ντεσπόντοφ:

«Νομίζω ότι δεν ήμουν εγώ ο σταρ του αγώνα αλλά όλη η ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε σε μία μεγάλη ημέρα σήμερα με έξι γκολ. Δεν χαλαρώσαμε στο ημίχρονο, έξι διαφορετικοί παίκτες βρήκαν δίχτυα. Εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό καθημερινά κάθε μέρα, δουλεύω σκληρά για να ικανοποιήσω τα «θέλω» του προπονητή στο γήπεδο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον προπονητή του: «Φυσικά και θα φωνάξει ο προπονητής, αυτή είναι η δουλειά του και η νοοτροπία της ομάδας, δεν έχουμε καμία ολιγωρία μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής το τέλος του αγώνα. Έπρεπε να μου φωνάξει γιατί έκανα ένα λάθος στο γήπεδο».

Τι κρατάει από το 2023: «Θέλω να κρατήσω τις καλές στιγμές, να έχουμε την υγεία μας και εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ