«Όχι» στην European Super League από Τσέλσι και Τότεναμ

«Όχι» στην European Super League από Τσέλσι και Τότεναμ

Τσέλσι και Τότεναμ έκαναν σαφές πως η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν αλλάζει στο ελάχιστο τη στάση τους απέναντι στην European Super League 

Η απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιτρέψει ουσιαστικά τη δημιουργία της European Super League έχει φέρει αναταράξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τους ανθρώπους της λίγκας να έχουν ήδη σχεδιάσει το πλάνο τους για το πως θα λειτουργεί το όλο οικοδόμημα.

Η απόφαση που έλαβε το δικαστήριο είναι δεσμευτική, κάτι που σημαίνει πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε όσες ομάδες θελήσουν ουσιαστικά να αποσχιστούν από αυτή και να δημιουργήσουν κάτι δικό τους όπου και θα διαχειρίζονται μεταξύ τους τα έσοδα.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Καμαρά έφυγε εσπευσμένα για τη Γουινέα- Η απίστευτη ιστορία στο Κονάκρι

Μετά από πολλές ομάδες και οι Τσέλσι και Τότεναμ έκαναν σαφές πως η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν αλλάζει στο ελάχιστο τη στάση τους.

Αναλυτικότερα:

«Η σημερινή απόφαση δεν αλλάζει τη θέση της Τσέλσι. Πιστεύουμε ακράδαντα πως η Premier League, η αγγλική ομοσπονδία και οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι μέσα από την ισχυρή μας σχέση με την Ένωση Συλλόγων (ECA) και μαζί με την FIFA και την UEFA, μπορούμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου προς όφελος όλων», αναφέρει η ανακοίνωση της Τσέλσι.

«Η στάση μας δεν άλλαξε. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στις αξίες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τις άλλες ομάδες στην Ένωση Συλλόγων (ECA) και να συμμετέχουμε στις διοργανώσεις της UEFA», τονίζεται στην ανακοίνωση των «σπιρουνιών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ