Ολυμπιακός : Πρώτα Πρίσιτς και μετά Λέμα, έτοιμο το Plan B

Ολυμπιακός : Πρώτα Πρίσιτς και μετά Λέμα, έτοιμο το Plan B

Πιο κοντά στον Ολυμπιακό είναι ο Σάνιν Πρίσιτς από τον Κριστιάν Λέμα, την ώρα που είναι έτοιμο το plan b σε περίπτωση που χαλάσει κάποια περίπτωση.

Οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού τρέχουν και υπάρχει αγωνία σχετικά με τις υποθέσεις των Σάνιν Πρίσιτς και Κριστιάν Λέμα. Ο στόχος των ερυθρόλευκων είναι να ολοκληρωθούν άμεσα οι δυο υποθέσεις με οποιαδήποτε κατάληξη, έτσι ώστε να δουν τις εναλλακτικές τους λύσεις για την κάλυψη των κενών σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

Στην παρούσα φάση, ο Βόσνιος μέσος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό στο να κλείσει στους ερυθρόλευκους. Όμως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχουν έτοιμο εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που δεν έχουν θετική έκβαση οι δύο υποθέσεις των προαναφερθέντων.

Τα ονόματα που ανήκουν στο σύνολο της εναλλακτικής λύσης είναι ο Πεδράο της Γκιμαράες και τον Σεμέδο της Μορεϊρένσε. Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτές οι περιπτώσεις στο ερυθρόλευκο προσκήνιο, καθώς έχουν ακουστεί κι άλλοι παίκτες από τη Γαλλία λόγω Μοντέστο και Καρεμπέ, ωστόσο δεν είναι περιπτώσεις που συγκεντρώνουν προχωρημένο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ