Άρης: Δυσαρέσκεια για Κάρλσον

Άρης: Δυσαρέσκεια για Κάρλσον

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων περίμεναν περισσότερα από τον Σουηδό μεσοεπιθετικό, που δεν έχει εκμεταλλευτεί μέχρι τώρα τις ευκαιρίες που έχει πάρει από τον Άκη Μάντζιο.

Ο Ντέιβιντ Κάρλσον είναι ένας από τους παίκτες του ρόστερ που προβληματίζουν με τη μέχρι τώρα παρουσία τους, τους ανθρώπους του Άρη. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός δεν έχει εκμεταλλευτεί σε καμία περίπτωση τις ευκαιρίες που του έχουν δοθεί.

Κάτι που σε συνδυασμό με το υψηλό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή έχει προσκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους κιτρινόμαυρους. Η απόκτηση του Κάρλσον είχε δημιουργήσει προσδοκίες, οι οποίες, όμως σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία κίνηση από τον Ολυμπιακό: Γεύματα αγάπης στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιά (pics)

Ολα είναι ανοιχτά σε ότι αφορά το μέλλον του Σουηδού μεσοεπιθετικού που θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να αλλάξει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άκης Μάντζιος θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, τόσο για τον Κάρλσον όσο και για άλλους παίκτες που δεν έχουν ανταποκριθεί μέχρι στιγμής στις απαιτήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ