Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με Μπρινιόλι

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με Μπρινιόλι

Η καθοριστική συνάντηση μετά τις γιορτές ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπρινιόλι που θα κρίνει πολλά...

Ο Παναθηναϊκός με πρωταγωνιστή τον Γερεμέγεφ κατάφερε να αποδράσει με την νίκη από το «Πανθεσσαλικό» κόντρα στον Βόλο πηγαίνοντας έτσι στην διακοπή χωρίς άλλες βαθμολογικές απώλειες και όντας στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει ήδη τις προεργασίες για την ενίσχυση της ομάδας.

Ωστόσο πέρα από τις προσθήκες που θα γίνουν, οι ιθύνοντες του τριφυλλιού «τρέχουν» και για τις όποιες εκρεμμότητες που υπάρχουν αναφορικά με τους παίκτες τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ και Άρσεναλ ανεβαίνουν στη ζυγαριά του Anfield, ντέρμπι 4άδας και απογοητευμένων στο Ρόμα – Νάπολι

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το όνομα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει τον Ιταλό κιπερ κάτω από τα δοκάρια του και παρόλο τα τελευταία του λάθη κόντρα σε Άρη και Ατρόμητο, έχει δείξει την στήριξη προς το πρόσωπο του.

Έτσι μετά την διακοπή των εορτών οι δύο πλευρές αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με σκοπό να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους, με το θέμα της ανανέωσης του Μπρινιόλι να μπαίνει έτσι στην τελική ευθεία.

O Μπρινιόλι βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από τον Σεπτέμβριο του 2021, έχοντας καταγράψει με την φανέλα του τριφυλλιού 85 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ