«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ροζιέ των 5 εκατ. ευρώ» (vid)

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ροζιέ των 5 εκατ. ευρώ» (vid)

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να... χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας για τον Βαλεντίν Ροζιέ, με την ομάδα από τη γειτονική μας χώρα να αξιώνει 5 εκατ. ευρώ

Ο Βαλεντίν Ροζιέ, που αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «aksam.com.tr».

Τονίζεται ότι ο σύλλογος από την Πόλη θα αξιολογήσει τις προτάσεις που θα έρθουν για τον 27χρονο, για τον οποίο μάλιστα αναμένεται ο ΠΑΟΚ να… χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας τον Ιανουάριο, με τον σύλλογο να αξιώνει 5.000.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως «ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Βαλεντίν Ροζιέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύλλογος θα χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας τον Ιανουάριο». Ο δημοσιογράφος που υπογράφει το ρεπορτάζ γράφει πως η Μπεσίκτας θα αξιώσει περίπου 5.000.000 ευρώ, καθώς αναζητά πόρους για να χαλαρώσει το μπάτζετ της.

Ο Ροζιέ έχει αγωνιστεί επίσης στην Ντιζόν 60 φορές και στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέτρησε 16 παρουσίες, ενώ είναι διεθνής 7 φορές με την Κ21 της εθνικής Γαλλίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΡΟΖΙΕ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ