Κάτι τρέχει με τον Μπίσεσβαρ…

Κάτι τρέχει με τον Μπίσεσβαρ…

Ο Ολλανδός θέλει να ενημερωθεί άμεσα εάν θα του προταθεί νέο συμβόλαιο. Σε διαφορετική περίπτωση θα «ψαχτεί» να πάρει μεταγραφή.

Είναι ο πιο υποτιμημένος ποδοσφαιριστής του φετινού ΠΑΟΚ. Ο παίκτης που σχεδόν ποτέ δεν λογίζεται ως βασικός, αυτός που πάντοτε είναι «αλλαγή», αλλά που διαρκώς είναι εκείνος που κάνει τη διαφορά και δίνει βαθμούς, νίκες και όμορφες στιγμές ποδοσφαιρικής ποιότητας. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Τον παίκτη που… ανάγκασε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον βάλει πάλι στην αγωνιστική εξίσωση του ΠΑΟΚ, παρότι τον είχε «ξεγραμμένο» μετά το ντέρμπι του πρώτου γύρου με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Ο Μπίσεσβαρ, λοιπόν, ολοκλήρωσε τη χρονιά όπως αρμόζει στο ταλέντο του: Βασικός και σημαντικός για την ομάδα του. Χαρακτηριστικό, άλλωστε, είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε στην αρχική 11άδα ακόμη και του τελικού με την ΑΕΚ. Μια «νίκη» απολύτως προσωπική, με τον 30χρονο Ολλανδό επιτελικό μέσο, να αποδεικνύει ότι εκτός από ταλέντο, διαθέτει και πείσμα, αλλά και αγωνιστικό εγωισμό.

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, στην Τούμπα παίρνονται σημαντικές αποφάσεις, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το ζήτημα «Μπίσεσβαρ» είναι ένα από αυτά που πρέπει να λυθούν. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019 με τον ΠΑΟΚ. Και σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να ενημερωθεί εάν η διοίκηση του Δικεφάλου προτίθεται να συζητήσει μαζί του την επέκταση της συνεργασίας τους, για επιπλέον χρόνια. Χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό ποια είναι η απόφαση της ΠΑΕ και του Λουτσέσκου, που θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο και στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Μπίσεσβαρ δεν κρύβει ότι θέλει να κάνει ένα νέο συμβόλαιο με καλές απολαβές, καθώς αυτό θα είναι και το τελευταίο μεγάλο της καριέρας του. Θέλει να εξασφαλίσει ότι θα υπογράψει μια συμφωνία που τον καλύπτει, τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά έως τα 33 του χρόνια. Καθώς θεωρεί ότι τώρα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να διεκδικήσει αυτό που αξίζει. Μάλιστα, εάν ο ΠΑΟΚ δεν μπει στη διαδικασία να συζητήσει την επέκταση του συμβολαίου του, τότε ο Μπίσεσβαρ θα αναζητήσει αλλού να βρει την 3ετή συμφωνία που θέλει.

Μάλιστα, ήδη από την Τουρκία, αλλά και… εξωτικούς προορισμούς έχει γίνει γνωστό ότι υπάρχουν ομάδες που προτίθενται να προσφέρουν σημαντικά οικονομικά θέλγητρα στον παίκτη, αλλά και στον ΠΑΟΚ. Εάν ο Δικέφαλος αποφασίσει να βγάλει στην αγορά τον Μπίσεσβαρ, όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες. Με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι εντός της εβδομάδας αναμένεται συνάντηση με τους εκπροσώπους του παίκτη, για να παρθούν αποφάσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ