Ναζλίδης : «Προχωρημένες οι συζητήσεις με Άρη»

Ναζλίδης : «Προχωρημένες οι συζητήσεις με Άρη»

Στα κίτρινα αναμένεται να ντυθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο έμπειρος επιθετικός.

Ο Θωμάς Ναζλίδης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον θέλουν πολύ κοντά στον Άρη με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Arena FΜ 89,4.

Επιπλέον, ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα και την τελευταία σεζόν του στην ΑΕΛ, από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες.

Για το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε: «Ξεκίνησε φέτος πολύ καλά, τρεις διεκδικητές τίτλου μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά τα γεγονότα που έγιναν στις τελευταίες αγωνιστικές, λίγο αμαύρωσαν την εικόνα».

Για το αν παίχτηκε ποδόσφαιρο: «Σε επίπεδα ποιότητας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια θεωρώ ότι έχει πέσει. Υπήρχαν ομάδες καλά δουλεμένες, αλλά η ποιότητα έχει πέσει».

Για το αν τον εξέπληξαν κάποια αποτελέσματα: «Η ψαλίδα έχει μικρύνει πολύ σε σχέση με τους μεγάλους. Δεν υπήρχαν εύκολα παιχνίδια».

Για την ΑΕΛ: «Όταν μια ομάδα αλλάζει 4-5 προπονητές, λογικό είναι να έχει σκαμπανεβάσματα. Η Λάρισα είχε καλό υλικό. Είναι μια ιδιαίτερη ομάδα με δυναμική. Φτάσαμε μια ανάσα από τον τελικό του πρωταθλήματος».

Για το επίπεδο των σκόρερ: «Ο σκόρερ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο θέμα. Αν παίζεις στον ΠΑΟΚ ή στον Ολυμπιακό, έχεις μεγάλο αβαντάζ, γιατί κάνεις περισσότερες τελικές. Δεν είναι εύκολο ν’ ακολουθείς τους σέντερ-φορ των μεγάλων ομάδων. Εγώ προσπαθούσα να τελειοποιήσω με λιγότερες τελικές να πετυχαίνω τους στόχους μου».

Για το αν μιλάει ισπανικά: «Όχι…».

Για τον Άρη: «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολύ προχωρημένες συζητήσεις και αισιοδοξώ ότι θα έχουμε καλό τέλος».

Για το αν είναι οπαδός της ομάδας: «Όποιος δεν το γνωρίζει αυτό, δεν ασχολείται… Έχω δηλώσει ότι δεν μπορώ να χαρώ τη νίκη σε ματς στο παρελθόν. Αλλά σε όποια ομάδα ήμουν έδωσα και την ψυχή μου».

Για την άνοδο των κίτρινων: «Τον Άρη τον έχει ανάγκη η Super League».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ