Και Μπακασέτας μαζί με το Τερίμ; Νέα «βόμβα» από την Τουρκία για τον Παναθηναϊκό

Και Μπακασέτας μαζί με το Τερίμ; Νέα «βόμβα» από την Τουρκία για τον Παναθηναϊκό

Φωτιά από την Τουρκία για τον Παναθηναϊκό οι αποκαλύψεις

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ. Ο 70χρονος Τούρκος έρχεται να καλύψει το κενό της απόλυσης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πράσινων.

Από ότι φαίνεται όμως μπορεί αυτή η άφιξη να μην είναι η μοναδική από τη γειτονική χώρα μιας και εδώ και λίγη ώρα οι γείτονες φέρνουν στο προσκήνιο και άλλη έκπληξη. Τον Τάσο Μπακασέτα.

Το ρεπορτάζ ανήκει σε έναν ακόμη γνωστό Τούρκο δημοσιογράφο, τον Μουσταφά Γκοκσέλ ο οποίος υποστηρίζει ότι αν ο Τερίμ πει το «ναι», τότε ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει άμεσα από την Τραμπζονσπορ και τον αρχηγό της εθνικής ομάδας.

«Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προσέλαβε τον Φατίχ Τερίμ ως προπονητή της ομάδας, σχεδιάζει να προσθέσει στην ομάδα του τον Μπακασέτα εάν το εγκρίνει ο Τερίμ. Η ελληνική ομάδα έχει επαφές για το θέμα αυτό από την αρχή της σεζόν», αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται πως ο Τάσος Μπακασέτας έχει συμβόλαιο με την Τράμπζονσπορ ως το φινάλε της σεζόν, ενώ στην παρούσα στιγμή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Πόσο εύκολο είναι να τον δούμε να επιστρέφει στην Ελλάδα;

Αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς. Ειδικά σε μια τέτοια συγκυρία όπου ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα ψάξει επικοινωνιακά έναν τρόπο να «μαζέψει» τις αντιδράσεις του κοινού του για την απόλυση του Γιοβάνοβιτς.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ