Χαμός με Παναθηναϊκό και Ντόρσεϊ – Τι λένε στο twitter

Χαμός με Παναθηναϊκό και Ντόρσεϊ – Τι λένε στο twitter

Το follow του Τάιλερ Ντόρσεϊ στον Παναθηναϊκό στο Instagram έχει ανάψει... φωτιές

Η κίνηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ να ακολουθήσει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον επίσημο λογαριασμό της στα social media έχει βάλει… μπουρλότο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Συγκεκριμένα ο Ντόρσεϊ, το μέλλον του οποίου στη Φενέρμπαχτσε είναι αβέβαιο, αποφάσισε να κάνει follow μία από τις ομάδες, στις οποίες το όνομά του είχε ακουστεί έντονα τον τελευταίο καιρό και αυτή δεν είναι άλλη από… τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Για αυτό τον ήθελε ο Μπαρτζώκας – Το πληθωρικό παιχνίδι του Φίλιπ Πετρούσεφ (vids)

Όπως μπορούμε να δούμε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανάμεσα στους 714 λογαριασμούς που ακολουθεί ο Έλληνας περιφερειακός, είναι και το επίσημο προφίλ των «πρασίνων».

Η είδηση για το συγκεκριμένο follow δεν άργησε να μαθευτεί… βάζοντας φωτιά στα σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει μόνιμα στο ΟΑΚΑ από τη νέα σεζόν, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να ενθουσιάζονται στο άκουσμα αυτού του ενδεχόμενου.

Δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού που άνοιξαν κουβέντα γύρω από το όνομα του ομογενή γκαρντ. Διότι από τη στιγμή που έγινε γνωστό το follow προκλήθηκε χαμός με το όνομά του, καθώς οι αντιδράσεις και οι συζητήσεις ήταν πολλές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού ο Ντόρσεϊ αποτέλεσε εκ των βασικών στόχων του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του. Από τη στιγμή όμως που δεν έλυσε το συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε η υπόθεση πήγε πίσω, με τον παίκτη να παραμένει σταθερά κάτοικος Τουρκίας και να έχει ρόλο τόσο υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη, όσο και με τη νέα κατάσταση, υπό τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις των φίλων του «τριφυλλιού» στο twitter για τη συγκεκριμένη υπόθεση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ