Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Κανουνίκοβ

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Κανουνίκοβ

Μεγαλώνει η μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ για την επίθεση όσο καθυστερεί ν' απαντήσει ο Πούκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, προτάθηκε στο Δικέφαλο ο Ρώσος διεθνής επιθετικός Μαξίμ Κανουνίκοβ.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει απάντηση από τον Τέεμου Πούκι, τόσο θα μεγαλώνει η λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ. Ο Φιλανδός επιθετικός είναι η πρώτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης του Δικεφάλου, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν να τον φέρουν στην Τούμπα, ολοκλήρωσε τη σεζόν 2017-18 με 19 γκολ και 11 ασίστ σε 44 συμμετοχές, όμως, φαίνεται πως σκοντάφτουν στις οικονομικές απαιτήσεις που εγείρει η πλευρά του 28χρονου ποδοσφαιριστή.  Στον Δικέφαλο, όσο περνούν οι μέρες και δεν υπάρχει απάντηση από τον Πούκι, τόσο θα καταφτάνουν στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προτάσεις για επιθετικούς ποδοσφαιριστής.

Μια από τις προτάσεις που δέχθηκαν στην Τούμπα είναι αυτή του Μαξίμ Κανουνίκοβ. Ο Ρώσος επιθετικός και τον Γενάρη μπήκε στο μικροσκόπιο του Δικεφάλου όταν αποχώρησε από την Ρουμπίν Καζάν καθώς δεν συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας.  Ο 26χρονος επιθετικός αγωνίστηκε για έξι μήνες στη  ΣΚΑ Χαμπάροφσκ χωρίς να πάρει πολλές συμμετοχές, ενώ σε 24 παιχνίδια και στις δύο ομάδες πέτυχε 2 τέρματα. Ο διεθνής Ρώσος επιθετικός με ύψος 1,84 εκατοστά αναζητά ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ