Καλεντερίδης: Φατιχ Τερίμ – Ένας «Γκρίζος Λύκος» στην Αθήνα

Καλεντερίδης: Φατιχ Τερίμ – Ένας «Γκρίζος Λύκος» στην Αθήνα

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη, Σάββας Καλεντερίδης ξέσπασε κατά του Γιάννη Αλαφούζου μετά την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ.

Η πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ από τον Γιάννη Αλαφούζο προκάλεσε τριγμούς, όχι μόνο στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να αντικαταστήσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Τουρκίας ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν συζητήσεις σε πολιτικό επίπεδο.

Είναι γνωστές άλλωστε οι απόψεις του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος δεν έχει διστάσει να υποστηρίξει τις πολιτικές απόψεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ αρκετοί τον συνδέουν και με τους Γκρίζους Λύκους, την τουρκική παραστρατιωτική και ακροδεξιά οργάνωση.

Έτσι λοιπόν, αρκετοί βρήκαν την ευκαιρία να σχολιάσουν από εθνικής και πολιτικής άποψης τον ερχομό του Φατίχ Τερίμ στους «πράσινους».

Μεταξύ αυτών και ο πρώην πράκτορας Σάββας Καλεντερίδης, ο οποίος αναρωτήθηκε αν εκείνοι που επέλεξαν τον Φατίχ Τερίμ αν έκαναν έρευνα για το παρελθόν του και τις απόψεις που έχει υποστηρίξει κατά καιρούς.

«Μιλάμε είναι ένας Γκρίζος Λύκος, ένας Τούρκος εθνικιστής, βάρβαρος. Τι δουλειά έχει να έρθει στον Παναθηναϊκό;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καλεντερίδης και συμπλήρωσε: «Ένας δεν βρέθηκε να πει στον Αλαφούζο ‘‘ποιον φέρνεις;’’ Φέρνεις ένα κάθαρμα, ένα Γκρίζο Λύκο».

Παραμένει άγνωστο αν η επίθεση από τον συνεργάτη του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο θα ταράξει τις σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών, που έχουν βάλει στόχο να ελέγξουν το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

@geostragikh101 #fy #fyp #mpesfypgamw #politics #Ελλάδα #παναθηναϊκός #παο #pao #paofc #turkey ♬ original sound – Geostragikh101

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ