Όταν ο Παναθηναϊκός γίνεται Survivor και ο Ατζούν… τεχνικός διευθυντής!

Όταν ο Παναθηναϊκός γίνεται Survivor και ο Ατζούν… τεχνικός διευθυντής!

Απίστευτα πράγματα στον Παναθηναϊκό, την ώρα που συνεχίζονται οι αντιδράσεις των φίλων της ομάδας για την απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η παραδοχή του Ατζούν Ιλίτζαλι ότι αυτός μεσολάβησε για να συμφωνήσει ο Παναθηναϊκός με το νέο προπονητή της ομάδας Φατίχ Τερίμ έκανε ακόμα χειρότερη την κατάσταση με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» και όχι μόνο, να μην μπορούν να κατανοήσουν πως ρυθμιστής για τα θέματα της ομάδας είναι ο τηλεοπτικός παραγωγός του Survivor αλλά και άλλων ριάλιτι που προβάλλονται από διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το όνομα το έριξε στο τραπέζι σε συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο στην Κωνσταντινούπολη και μετά ήταν θέμα χρόνου για να κλείσει το deal, το οποίο ο Ατζούν στηρίζει εκφράζοντας μάλιστα και ποδοσφαιρική άποψη: « Ναι, είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή αλλά δεν έχει νικήσει σε ντέρμπι. Δεν έχει πάρει πρωτάθλημα εδώ και 14 χρόνια. Δεν μπόρεσε να μπει στους ομίλους του Champions League και τερμάτισε τελευταίος στο Europa, έχασε εντός έδρας από τη Μακάμπι Χάιφα, εν μέσω πολέμου.»

Αυτά θα βλέπει ο Γιοβάνοβιτς και θα χτυπάει στο κεφάλι του στον τοίχο για το γεγονός ότι έχασε τη δουλειά του λόγω ενός τηλεοπτικού παραγωγού που συναποφασίζει με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το μέλλον της ομάδας.

Τα απίστευτα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες

Όλα όσα δήλωσε ο Ατζούν και δεν έχουν διαψευστεί από τον Αλαφούζο, είναι τραγικά για μία ιστορική ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Στο ποδόσφαιρο, οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται από όσους ασχολούνται με το άθλημα και όχι από νεόκοπους παράγοντες που επειδή επένδυσαν σε κάποιες ομάδες, όπως η Σέλμπουρν και η Χαλ, πιστεύουν ότι ξέρουν τα πάντα για τη «στρογγυλή θεά».

Το μεγαλύτερο… φάουλ βέβαια, δεν έγινε πάντως από τον Ατζούν. Αλλωστε ο Τούρκος σκέφτεται και λειτουργεί επιχειρηματικά και μέσω της σχέσης με τον mr. ΣΚΑΙ, θέλει να εδραιώσει την παρουσία του στην ελληνική τηλεοπτική αγορά και να κάνει νέες μπίζνες, ενδεχομένως και εκτός τηλεοπτικών πλατώ, όπως δείχνει η ενασχόληση του και με άλλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού που για τόσο σημαντικά θέματα όπως η αντικατάσταση του προπονητή και η πρόσληψη του νέου, συμβουλεύεται έναν τηλεοπτικό παραγωγό με τον οποίο συνεργάζονται στην τηλεόραση.

Μία ποδοσφαιρική ομάδα, όμως, δεν είναι πεδίο για ριάλιτι ούτε μπορεί να λειτουργεί με τη λογική του τηλεκοντρόλ, πατώντας δηλαδή ένα κουμπί όταν δεν μας αρέσει το πρόγραμμα.

Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό club είναι κάτι εξαιρετικά σύνθετο και δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με τη λογική «δεν πήραμε ντέρμπι φέτος, ας διώξουμε τον προπονητή για να φέρουμε τον φίλο μας»!

Και μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να είναι τυχερός, καθώς λόγω της απαγόρευσης εισόδου των οπαδών στα γήπεδα, δεν θα δει άμεσα τις αντιδράσεις των οπαδών για τις επιλογές του, αλλά πρέπει να ξέρει ότι ο κόσμος του «τριφυλλιού» δεν θα δώσει περίοδο χάριτος στον Φατίχ Τερίμ και θα κριθεί από την πρώτη στιγμή.

Κι όχι με τηλεοπτική λογική, αλλά με τη ματιά του οπαδού που βλέπει εδώ και χρόνια ότι ακατανόητες αποφάσεις της διοίκησης, στερούν τους τίτλους από την ομάδα…

πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ