ΠΑΟΚ : Ο Αζεβέδο οδεύει ξανά προς Ουκρανία

ΠΑΟΚ : Ο Αζεβέδο οδεύει ξανά προς Ουκρανία

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Αζεβέδο από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, οπότε ο Βραζιλιάνος πιθανότατα θα επιστρέψει σε άλλη ομάδα στο ουκρανικό πρωτάθλημα

Ο Μάρσιο Αζεβέδο ήρθε στον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο ως δανεικός από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Κακός δεν ήταν, αλλά έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος καθιερώθηκε μέσα στη σεζόν στον ρόλο του αριστερού μπακ, οπότε ο Αζεβέδο έπαιξε πολύ λίγο.

Καθώς πιάνει θέση ξένου και από τη στιγμή που επίκειται και η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο (είχε φοβερή χρονιά παίζοντας βασικός), ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ δε θα συνεχίσει στον Δικέφαλο.

Για την ακρίβεια ο ΠΑΟΚ δε θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του και έτσι ο παίκτης θα πρέπει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Σύμφωνα με ορισμένα ουκρανικά ΜΜΕ, ο Μάρσιο Αζεβέδο θα επιστρέψει στην Ουκρανία αλλά όχι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, αλλά σε κάποια άλλη ομάδα.

Τα δημοσιεύματα δεν αναφέρουν το όνομα της ομάδας, αλλά ο Βραζιλιάνος έχει καλό όνομα στην Ουκρανία και σίγουρα είναι περιζήτητος εκεί, ανεξάρτητα αν στον ΠΑΟΚ δεν είχε τη δυνατότητα να προσφέρει όσα θα ήθελε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ