ΑΕΚ: Δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα ο Στάνκοβιτς

ΑΕΚ: Δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα ο Στάνκοβιτς

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Super League (3/1, 19:00) απέναντι στον ΝΠΣ Βόλο, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δύο ισοπαλίες κόντρα σε Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό.

Τις προηγούμενες μέρες ο Ματίας Αλμέιδα, μετρούσε μόνο επιστροφές στις προπονήσεις της Ένωσης, με τους Άμραμπατ, Πινέδα, Κάλενς, Πισάρο και Πάολο Φερνάντες να επανέρχονται στο κανονικό πρόγραμμα εν όψει της αγωνιστικής επανέναρξης την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: «Φεύγει ο Φρέιρε από τον Ολυμπιακό» – Τι λένε οι Μεξικάνοι για τον Αργεντινό

Ωστόσο, ο Αργεντινός προπονητής των κιτρινόμαυρων είδε τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να παραμένει εκτός προπονήσεων με τον Αυστριακό τερματοφύλακα να υπολογίζεται ότι θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας τις επόμενες μέρες. Επίσης, στα… πιτς εξακολουθούν να είναι οι Πόνσε, Σιντιμπέ και  Αραούχο, με τον Αργεντινό να ακολουθεί θεραπεία και ειδικό πρόγραμμα επανένταξης προκειμένου να μπει στις προπονήσεις της ομάδας μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Τα αγωνιστικά προβλήματα μειώνονται για την ΑΕΚ, όμως μέσα στις επόμενες μέρες θα προκύψουν νέες απουσίες αφού οι Μουκουντί και Ζίνι θα πάρουν μέρος με το Καμερούν και την Αγκόλα αντίστοιχα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η συμμετοχή των Μαχαμάντι και Χατζισαφί στο Ασιατικό Κύπελλο με την εθνική ομάδα του Ιράν.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα συνεχίσουν τις προπονήσεις χωρίς ρεπό μέσα στο σαββατοκύριακο με πρωινά προγράμματα, ενώ Δευτέρα και Τρίτη θα συνεχίσουν με απογευματινές προπονήσεις μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την επιστροφή της Ένωσης στην αγωνιστική δράση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ