Άρης: O Ρουπ και οι άλλοι

Άρης: O Ρουπ και οι άλλοι

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός είναι ένας από τους υποψήφιους για να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Νταρίντα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (3/1), ενώ τη θέση διεκδικούν και οι Βερστράτε και Τζούρασεκ.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα του εκτός έδρας αγώνα (3/1) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Νταρίντα, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του, ενώ ο Ρουπ είναι ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Διαβάστε επίσης: Στο τραπέζι του Ολυμπιακού ο Φραν Ναβάρο της Πόρτο για την επίθεση

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής και στην αναμέτρηση με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Δεν είναι, όμως, ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του Τσέχου χαφ.

Τόσο ο Βερστράτε όσο και ο Τζούρασεκ διεκδικούν, επίσης, τη θέση του Νταρίντα. Ακόμα, δεν θα πρέπει κανείς, να αποκλείσει το ενδεχόμενο, ο Βερστράτε να αντικαταστήσει τον Τσέχο χαφ ως παρτενέρ του Ζουλ και ο ένας εκ των Ρουπ ή Τζούρασεκ να πάρει τη θέση του Πάρδο, ως επιτελικός μέσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ