Παναθηναϊκός : Κοιτάζει Μιχάι και Σαββίδη

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού και ο Κυριάκος Σαββίδης ου Πανιωνίου.


Παναθηναϊκός : Κοιτάζει Μιχάι και Σαββίδη | to10.gr

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το θέμα του προπονητή μετά τη συμφωνία του με τον Γιώργο Δώνη και πλέον ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων, Νίκος Νταμπίζας καταστρώνει τα μεταγραφικά πλάνα του. Οι δύο άνδρες έχουν διαρκή επικοινωνία για τους μεταγραφικούς στόχους του τριφυλλιού, ενώ έχουν ήδη αποφασίσει η μεταγραφή που δικαιούται ο Παναθηναϊκός για έναν παίκτη άνω των 23 ετών για ξένο να είναι επιθετικού.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες κινήσεις που θα κάνει ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι, οι περισσότερες είναι νεαρών Ελλήνων και ελπιδοφόρων παικτών. Σύμφωνα με τα δεδομένα αυτά, δύο παίκτες που έχουν ξεχωρίσει ο Νταμπίζας με τον Δώνη είναι ο Ενέα Μιχάι και ο Κυριάκος Σαββίδης.

Αμφότεροι πραγματοποίησαν αρκετά καλή χρονιά, είναι νέοι σε ηλικία και σχετικά φθηνοί για τα δεδομένα του τριφυλλιού. Ο πρώτος αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό και ο δεύτερος στον Πανιώνιο κι όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσουν από τις ομάδες τους. Οι πράσινοι ενδιαφέρονται για τους δύο παίκτες και μέσα στις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν οι πρώτες επαφές από τον Νίκο Νταμπίζα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο