Ο ΜακΚέι που έρχεται, η δύσκολη υπόθεση του Σεμέδο και τα δύο «ντέρμπι»

Ο ΜακΚέι που έρχεται, η δύσκολη υπόθεση του Σεμέδο και τα δύο «ντέρμπι»

Τα δεδομένα στις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού και η επιθυμία να έχει όσο πιο «γεμάτο» ρόστερ ο Μαρτίνς στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Με σταθερά και προσεχτικά βήματα συνεχίζεται το πλάνο της δημιουργίας του νέου Ολυμπιακού. Το πρώτο στάδιο της ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί με επιτυχία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως στην πορεία αποκλείεται να έρθουν και άλλοι για να το τονώσουν ακόμη περισσότερο, με τους ερυθρόλευκους να δουλεύουν εντατικά τις κινήσεις από το εξωτερικό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει όσο το δυνατό πιο «γεμάτο» ρόστερ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας (αν όχι στις 15 Ιουνίου στο Ρέντη, από τις 25 που η ομάδα θα πάει στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο) και πάνω σε αυτό δουλεύουν οι Πειραιώτες. Για αυτό άλλωστε και στη βασική απαίτηση του Πορτογάλου τεχνικού για γρήγορες κινήσεις στη θέση του στόπερ οι ερυθρόλευκοι έδειξαν με την κίνηση τους στον Λέμα πως δεν έχουν χρόνο για χάσιμο.

Στη θέση του κεντρικού αμυντικού άλλωστε γίνεται το ένα από τα δύο μεταγραφικά «ντέρμπι» με τον Αργεντινό που έμεινε ελεύθερος από την Μπελγκράνο να καλύπτει τα «θέλω» της ομάδας αλλά να μην δείχνει διάθεση να κλείσει γρήγορα το θέμα του.

Εξ ου και η απόσυρση της πρότασης που είχε κάνει ο Ολυμπιακός στον Λέμα. Για να προκύψει πλέον ξανά Λέμα για τον Ολυμπιακό θα πρέπει ο Αργεντινός να επιστρέψει με θετική απάντηση και να προλάβει βεβαίως και τις κινήσεις που γίνονται ήδη από τους Πειραιώτες με τις άλλες περιπτώσεις που έχουν στη λίστα τους, όπως των Πεδράο, Σίλβα, Λόπεζ.

Την ίδια ώρα σε «ντέρμπι» εξελίσσεται και η ενίσχυση στον άξονα με τον Πρίσιτς να έχει ζητήσει παραπάνω χρόνο από τους ερυθρόλευκους που όπως είναι λογικό δεν είδαν με ικανοποίηση αυτή την απόφαση του Βόσνιου.

Το θέμα του Πρίσιτς είναι δεδομένο πια πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κλείσει σύντομα, την ώρα που οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Σεμέδο που ανέδειξε to10.gr.

Ο δυναμικός μέσος μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε με την Μορειρένσε έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών σημαντικών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων και της Μπενφίκα που ανήκε, κάτι που είναι λογικό να κάνει δύσκολη την υπόθεση του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς όμως ξέρει πως ο Σεμέδο έχει την δυναμική να ισχυροποιήσει τον άξονα του Ολυμπιακού για αυτό και έχει ζητήσει να γίνουν προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Η μεταγραφική υπόθεση που δείχνει να είναι ξεκάθαρη πλέον για τον Ολυμπιακό έχει να κάνει με τον ΜακΚέι. Ο Σκωτσέζος εξτρέμ της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι στον δρόμο για τον Πειραιά ώστε να αποτελέσει μια ακόμη επιλογή του Μαρτίνς για τα άκρα της επίθεσης και μαζί με τους Λάζαρο, «Φέτφα» αλλά και μια ακόμη μεταγραφή από την ξένη αγορά να «κλείσει» την 4αδα που χρειάζεται η ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ