Λουτσέσκου : «Δε βλέπω να έρχονται Ρουμάνοι στον ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου : «Δε βλέπω να έρχονται Ρουμάνοι στον ΠΑΟΚ»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για πολλοστή φορά τόνισε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ότι θεωρεί δύσκολο να έρθει κάποιος Ρουμάνος παίκτης στον ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι σήμερα (5/6) προσκεκλημένος της Ρουμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο σεμινάριο προπονητικής UEFA Pro και θα μιλήσει για τη δουλειά του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ένα από τα έξι φιλικά που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην προετοιμασία του στην Ολλανδία θα είναι απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου και έτσι ο τεχνικός του Δικέφαλου κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το παιχνίδι σε ΜΜΕ στην πατρίδα του.

«Πληροφορήθηκα ότι θα γίνει φιλικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Στεάουα. Σε αυτό το ματς δεν θα υπάρξουν συναισθήματα. Θα είναι ένας καλός αγώνας προετοιμασίας και τίποτα άλλο», τόνισε ο Λουτσέσκου.

Το τελευταίο καιρό είχε αναπτυχθεί μια φήμη για «φλερτ» του ΠΑΟΚ με τον Κεσέρου. Ο προπονητής του Δικέφαλου σχολιάζοντας τα μεταγραφικά θέμα είπε: «Το έχω πει πολλές φορές, είναι σημαντικό να διατηρήσουμε το γκρουπ μας στον ΠΑΟΚ. Δε βλέπω να έρχονται αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ Ρουμάνοι παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ