Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η σοβαρή απορία της ημέρας είναι μία: Ο Σαββίδης έπαθε... Λουτσέσκου ή ο Λουτσέσκου είχε πάθει... Σαββίδη;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Ολυμπιακός κάνει υπέρβαση για στόπερ και κόφτη

Οι ερυθρόλευκοι έχουν προσφέρει πολύ μεγάλα συμβόλαια σε παίκτες για το κέντρο της άμυνας και τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Δεδομένη η απόφαση των πειραιωτών για απόκτηση δύο παικτών που θα κάνουν την διαφορά.

Ο Ολυμπιακός κάνει υπέρβαση για στόπερ και κόφτη | to10.gr

Ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει τις προσπάθειες του στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού και αμυντικού μέσου, με προφανή στόχο να «κλείσει» τα δύο συγκεκριμένα μέτωπα μέχρι τις 25 Ιουνίου, όταν η ομάδα του λιμανιού θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να κάνει την οικονομική υπέρβαση για την απόκτηση δύο παικτών που θα είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε και οι παίκτες με τους οποίους συζήτησε και συζητά ακόμα η ομάδα του λιμανιού, μπορούν ν’ ανταποκριθούν στις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν.

Οι πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να κάνουν τις καλύτερες επιλογές για την θέση που προαναφέραμε κι αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που έχουν επιλέξει δύσκολες περιπτώσεις. Αυτό όμως που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι οι προτάσεις που έχει κάνει η ομάδα του λιμανιού σε παίκτες όπως ο Πρίσιτς, ο Λέμα αλλά και νωρίτερα ο Μολέντο.

Προτάσεις που είναι εντυπωσιακές καθώς ξεπερνούν το ένα εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Ειδικά για τον Πρίσιτς και τον Λέμα οι πειραιώτες είχαν ν’ αντιμετωπίσουν και μεγάλο ανταγωνισμό καθώς ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και σύλλογοι από Ισπανία και Ιταλία έχουν στο μεταγραφικό τους «στόχαστρο» τον Βόσνιο μέσο και τον Αργεντίνο στόπερ.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο έχει να κάνει με την πρόθεση του Ολυμπιακού να κάνει την διαφορά με την απόκτηση δύο ηγετών για τις θέσεις που προαναφέραμε. Και οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν εξαιρετικά συμβόλαια στην προσπάθεια τους να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Ο νέος τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει άλλωστε την απόκτηση κεντρικού αμυντικού με ηγετικά χαρακτηριστικά και ένα είναι το σίγουρο. Η διοίκηση του Ολυμπιακού βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» για την υλοποίηση μεταγραφής που θα ανεβάσει επίπεδο την αμυντική γραμμή των ερυθρόλευκων.

Τα ονόματα άλλωστε που ακούγονται (εκτός του Λέμα και του Μολέντο) είναι παίκτες που έχουν μεγάλες δυνατότητες και πολύ καλό βιογραφικό. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις του Λισάντρο Λόπες και του Νέτο, δύο παίκτες τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού.

Όπως προαναφέραμε στόχος του Ολυμπιακού είναι να ολοκληρώσει τις δύο μεταγραφές για κέντρο άμυνας και μεσαία γραμμή μέχρι τις 25 Ιουνίου και αυτό σημαίνει οι πειραιώτες έχουν μπροστά τους είκοσι μέρες για την υλοποίηση των δύο συγκεκριμένων κινήσεων. Είναι προφανές πως μέσα σε τρεις εβδομάδες οι ερυθρόλευκοι μπορούν να προχωρήσουν στο πλάνο τους ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως σώνει καλά πρέπει να γίνουν υποχρεωτικά οι δύο συγκεκριμένες μεταγραφές μέχρι 25 του μήνα. Δεν θα είναι πρόβλημα για τον Ολυμπιακό αν πάρει στόπερ και κόφτη την 1η Ιουλίου, καθώς αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα είναι να γίνουν οι σωστές επιλογές. Και ο Ολυμπιακός προσφέρει μεγάλα συμβόλαια για να πείσει παίκτες πρώτης γραμμής να έρθουν να παίξουν στην Ελλάδα.