Φτιάχνει νέο προπονητικό κέντρο στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης – Αγόρασε 150 στρέμματα

Φτιάχνει νέο προπονητικό κέντρο στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης – Αγόρασε 150 στρέμματα

Ο Ιβάν Σαββίδης αποκάλυψε στο ΔΣ του ΠΑΟΚ ότι προχώρησε στην αγορά 150 στρεμμάτων στην περιοχή της Θέρμης και μέσα στον Ιανουάριο θα γίνουν οι ανακοινώσεις και η εκκίνηση των σχεδίων και των εργασιών για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου.

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης στην τελευταία συνάντηση με το ΔΣ του ΠΑΟΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης των «ασπρόμαυρων» ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην αγορά 150 στρεμμάτων στην περιοχή της Θέρμης και μέσα στον Ιανουάριο θα γίνουν οι ανακοινώσεις και η εκκίνηση των σχεδίων και των εργασιών για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Ιβάν Σαββίδης, λοιπόν, είχε μίτινγκ και με το ΔΣ, αλλά και με τους υπεύθυνους των ακαδημιών και είπε τον μεγάλο του στόχο, λέγοντας πως θα ξεκινήσει το έργο μέσα στο 2024.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την αγορά 150 στρεμμάτων για ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο, στην περιοχή της Θέρμης. Πέρα από ευχές και την ανασκόπηση της χρονιάς, αλλά και την αποκάλυψη για το νέο προπονητικό κέντρο, ζήτησε ακόμη μια φορά συσπείρωση.

«Στόχους πετυχαίνεις όταν όλοι βαδίζουν στην ίδια κατεύθυνση και σήμερα είμαστε σε αυτό το σημείο. Σας ζητώ να διατηρήσετε την ενότητα τόσο ανάμεσά σας, όσο και ανάμεσα στους φιλάθλους», είπε αρχικά ο Σαββίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ