Ολυμπιακός: Ο παίκτης-κλειδί για τον Καρβαλιάλ (και) στην Λαμία, ο νέος ρόλος του Φορτούνη και η 11αδα

Ολυμπιακός: Ο παίκτης-κλειδί για τον Καρβαλιάλ (και) στην Λαμία, ο νέος ρόλος του Φορτούνη και η 11αδα

Το 2023 φεύγει με τον Ολυμπιακό στον Ρέντη και τον Καρβαλιάλ να κρατάει τους πάντες στην τσίτα λόγω Λαμίας – Πως θα επιδιώξει να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο 2024

Ούτε κουβέντα για χαλάρωση, για ρεβεγιόν και διασκέδαση λόγω της ημέρας. Οι οδηγίες του Καρβαλιάλ προς όλους είναι ξεκάθαρες και συγκεκριμένες. Άπαντες είναι στην «τσίτα» καθώς σε λίγες μέρες ξεκινάει ένας αγωνιστικός Γολγοθάς στον οποίο χρειάζεται το 100% από όλους για να βγουν οι στόχοι.

Στην Λαμία θα γίνει η αρχή και όλοι γνωρίζουν τις αντικειμενικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Με τον Καρβαλιάλ να θέλει πάση θυσία το τρίποντο σε ένα ματς κομβικό για την συνέχεια και πριν τα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟ για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Καρβαλιάλ που ποντάρει πολλά στον παίκτη-κλειδί (και) του αγώνα που έρχεται. Έλειψε πολύ στο τελευταίο ματς του Ολυμπιακού πριν την διακοπή, στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Και είναι κάτι που επεσήμανε και ο ίδιος ο Κάρλος Καρβαλιάλ που μάλιστα μετά τις Σέρρες είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του και την συνολική προσφορά του.

Ο λόγος για τον Μαντί Καμαρά που είναι και πάλι παρών, έτοιμος για τις «μάχες» που έρχονται σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Καρβαλιάλ που δείχνει να έχει έτοιμο το πλάνο για το ποδαρικό με το δεξί στο 2024 στην Λαμία με τον Μαντί Καμαρά να είναι έτοιμος να βρεθεί ξανά στο βασικό σχήμα δίπλα από τον Έσε στον άξονα.

Ο Καρβαλιάλ έχει επίσης στο μυαλό του και μια διαφοροποίηση στο αγωνιστικό πλάνο με τον ρόλο του Κώστα Φορτούνη. Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός έχει παίξει 4-4-2 με τον Μασούρα δίπλα στον εκάστοτε επιθετικό με τον Καρβαλιάλ να σκέφτεται την μετατροπή του σε 4-2-3-1 ώστε να φέρει πίσω από τον επιθετικό. Με την 11αδα να φαίνεται πως «κλειδώνει» με τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ντόη, Ρέτσο, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Φορτούνη, Μασούρα, Ποντένσε, Γιόβετιτς.

Όσο για τις επιστροφές; Ο Πορόζο είναι έτοιμος και διαθέσιμος για τον Καρβαλιάλ εφόσον το αποφασίσει να μπει στην αποστολή. Αυτό πολύ δύσκολα θα συμβεί με τον Ελ Αραμπί που δοκίμασε χθες αλλά δεν μπόρεσε, λογικά πάει για το ματς με την ΑΕΚ. Με τον Φραν Ναβάρο να είναι ήδη στην Αθήνα πλέον ο Καρβαλιάλ θα έχει έναν ακόμη επιθετικό στην αποστολή εκτός του Γιόβετιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ